Szerkesztővita:Nightwish76

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt DJózsef 15 évvel ezelőtt a(z) Re: S:e:e:D témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Nightwish76!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Ilyen vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! DJózsef vita 2009. február 17., 06:57 (CET)Válasz


If you don't speak Hungarian, please click here.

Szia!

Kérlek, csak jogtiszta (engedéllyel igazolható, megfelelő licencű) képeket és normális hosszúságú cikkeket tölts fel. DJózsef vita 2009. február 13., 21:27 (CET)Válasz

Re: S:e:e:D[szerkesztés]

Kedves Mónika!

Ha a csapat még nem ismert, akkor a cikk puszta létjogosultsága is kétséges a nevezetességre vonatkozó irányelv miatt. Ez együttesek esetében azt jelenti, hogy legalább egy albummal illik rendelkezniük, mielőtt cikk születik róluk, különben erős a gyanú, hogy itt akarják reklámozni magukat – a Wikipédia pedig nem a reklám helye (a második szekció 5. és 19. pontja). Alapvetően tehát nem a cikk hosszával van probléma, hanem témájának nevezetességével. Mint írta, szívesen kérdezne az együttes tagjaitól, és válaszaikat itt adná közre. A nevezetességi irányelv erre is kitér: fontos hogy az adott források függetlenek és ellenőrizhetőek legyenek. Egy együttes esetében ezt úgy érheti el, ha például egy – papíralapú vagy Interneten elérhető – zenei szaklapból/folyóiratból, TV műsorból, kritikákból idéz.

Mivel az együttesről szóló cikk létjogosultsága kétséges lehet, elképzelhető, hogy törlésre jelölik. Ennek mikéntjéről itt olvashat. Az ön által létrehozott Reider Ágoston (Guszti) és Bóbics Viktor (Bobek) cikkeket azért jelöltem szubcsonknak, mert terjedelmük miatt a csonkszintet sem érik el (és a nevezetességgel itt is problémák vannak).

Képek feltöltéséről bővebben a Felküldési útmutatóban és a Képek licenceinek megadásában olvashat.

Remélem, kielégítő választ adtam kérdéseire. A vitalap tetején elhelyeztem egy üdvözlősablont, ami további segítséget nyújt a Wikipédia megfelelő használatához.

Üdvözlettel – DJózsef vita 2009. február 17., 06:56 (CET)Válasz

Kedves DJózsef!

Nagyon szépen köszönöm a kimerítő válaszát!Tényleg nagyon sokat segített.Most már legalább tisztába vagyok sok dologgal,amiben természetesen egyet értek önnel.Úgy döntöttem,hogy megvárom,amíg az együttesnek legalább egy albuma megjelenik.

Köszönettel:Mónika

Örülök, hogy segíthettem. DJózsef vita 2009. február 19., 06:32 (CET)Válasz