Szerkesztővita:Maximus08

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Üdvözlünk a Wikipédiában, kedves Maximus08!
Egyesült Királyság Non-Hungarian speakers, please click here


Első lépések

Az alábbi linkek segítségedre lehetnek a kezdeti tájékozódásban:

  • az első lépések – itt megismerkedhetsz a szerkesztés alapfortélyaival;
  • a segítséglapokon bővebb tájékoztatást kaphatsz a szerkesztéssel, irányelvekkel, közösségi élettel kapcsolatban;
  • a homokozóban veszélytelenül gyakorolhatsz;
Segítségkérés

Nem találsz, nem értesz, elrontottál valamit? Szívesen segítünk:

  • kocsmafal kezdőknek – szerkesztéssel/a Wikipédiával kapcsolatos kérdéseidet tapasztalt(abb) szerkesztők válaszolják meg;
  • mentor – személyes segítő, akihez bármikor fordulhatsz.
Tippek kezdőknek
Böngészés

Kívánjuk, hogy érezd jól magad a Wikipédiában, és ne feledd: szerkessz bátran! Csurla vita 2013. április 9., 23:30 (CEST)Válasz

Hiányos leírólap[szerkesztés]

Teemeah Üzenő 2013. május 15., 16:43 (CEST)Válasz

Szórakozás és mindennapok az 1930–40-es évek Szigetközében[szerkesztés]

Üdv! Értesítelek, hogy az általad létrehozott Szórakozás és mindennapok az 1930–40-es évek Szigetközében szócikkről megbeszélés kezdődött a Wikipédia:Törlésre javasolt lapok/Szórakozás és mindennapok az 1930–40-es évek Szigetközében oldalon. Ha részt kívánsz venni a megbeszélésben, nem tartod indokoltnak a jelölést, vagy megjegyzést szeretnél tenni, azon a lapon lehet. Köszönöm a figyelmedet. Regasterios vita 2013. november 14., 18:32 (CET)Válasz

Némethy Bertalan[szerkesztés]

Szia! A Némethy Bertalanról készült képeknél {{közkincs-nemjogosult}}(?) licencet adtál meg, de ezt csak olyan fájloknál lehet használni, amely „nem egyéni jellegű, eredeti, kreatív alkotási folyamat eredménye”, amint a sablon szövegében olvasható. Bármelyik fotó akkor számíthat közkincsnek, ha a szerzője ismert, és már több mint 70 éve elhunyt, vagy ha a szerző kiléte nem deríthető ki, és több mint 70 évvel ezelőtt készült a felvétel. A feltöltött képeid listáját itt tekintheted meg. --Regasterios vita 2014. június 23., 01:06 (CEST)Válasz

Szia! A cikkhez tartozó, általad feltöltött képekhez szükség volna egy engedélyre Cseri Dávidtól, a könyv szerzőjétől, illetve a fotók szerzői jogi örökösétől, amelyet a permissions-hu@wikimedia.org címre kellene elküldeni az alábbi szöveggel:

Címzett: permissions-hu@wikimedia.org


Kijelentem, hogy az alábbi kép(ek) szerzői jogainak tulajdonosaként jogosult vagyok a képek szerzői jogairól nyilatkozni:

Beleegyezem, hogy a képek a Wikimédia-projektek oldalain a „Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0” (CC-BY-SA 4.0) licenc alatt kerüljenek közzétételre.

Ezzel hozzájárulok, hogy a képeket bárki szabadon felhasználja, illetve azokat bárki módosíthatja is, amennyiben betartja ezen licenc és az egyéb jogszabályok szabta feltételeket. A hozzájárulás nem korlátozódik a Wikipédiára, vagy az ahhoz kapcsolódó oldalakra.

Kérem, hogy engem mint szerzőt az alábbi módon jelöljenek meg:

  • Cseri Antal

Jelen engedélyemmel szerzői jogaimról nem mondok le, de a mások által végzett módosítások nem lesznek nekem tulajdonítva.

Elfogadom, hogy ezt a beleegyezésemet nem vonhatom vissza. Tudomásul veszem, hogy a képeket a Wikimédia-projektek nem biztos, hogy örökké megőrzik.

2018. január
Cseri Dávid


– Regasterios vita 2019. január 26., 19:17 (CET)Válasz