Szerkesztővita:Jantal Dávid

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Csaszar.viktor 6 hónappal ezelőtt a(z) Bartók Krisztián témában
Köszöntünk a Wikipédiában, kedves Jantal Dávid!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Ilyen vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Cassandro Ħelyi vita 2009. augusztus 27., 12:15 (CEST)Válasz


If you don’t speak Hungarian, please click here.

Weblink[szerkesztés]

Szia, arra szeretnélek kérni, hogy weblink helyett inkább ==Külső hivatkozások== néven fusson a szakasz. Jó lenne, ha fel tudnád tüntetni a szócikk forrásait is egy ==Források== szakaszban. További kellemes szerkesztést kívánok, üdv, – Timish levélboksz 2009. december 11., 12:48 (CET)Válasz

A szöveg végére a források szakaszba ezt kell írni:
{{fordítás|en|Cikkcíme}}

Ahol az en a másik wiki nyelvkódja (esetünkben angol), a Cikkcíme pedig az idegen nyelvű cikk címe (idegen nyelven persze).

Mindazonáltal arra kérnélek, hogy lehetőleg ne írj olyan szócikkket, amiknek kizárólag egy másnyelvű wikipédia a forrása, mivel a Wikipédiát önkéntesek szerkesztik, így az információ nem biztos, hogy megbízható a másik wikipédiában sem, ha ott sincs feltüntetve más forrás. Ha a másik wiki cikkében vannak források feltüntetve, azokat érdemes átvenned, azon felül, hogy a {{fordítás}}(?) sablonnal jelölöd, hogy fordítás.

Én úgy szoktam csinálni, ha a másik wikiben nincs forrás, hogy a fontos állításokra magam keresek megbízható webes forrásokat a Google segítségével.

Ezzel kapcsolatban az alábbi oldalak böngészését ajánlom:

Üdv, – Timish levélboksz 2009. december 11., 16:10 (CET)Válasz

Ha lehet, akkor egy oldid= karatert is írj be a fordítás sablonhoz. Szajci reci 2009. december 12., 20:06 (CET)Válasz

források[szerkesztés]

Szia! Sajnos a Nikšićhez írt forrásod sántit. A wikipédia az nem forrás. A cikkhez muszáj lenne, hogy valami internetes oldalt vagy könyvet.

Szia! Ajánlom figyelmedbe a következő lapokat:

Ha bármi kérdésed van, írj a vitalapomra Szajci reci 2009. december 12., 17:12 (CET)Válasz

cikk[szerkesztés]

Csáó! BÚÉK:D Látom megint új cikket írtál... Megkaptad a megerősített státuszt! A kategória:csonkok között nem böngésznél és bővítenél valamilyen cikket? :D Szajci reci 2010. január 1., 19:02 (CET)Válasz

WikipédisTATAlálkozó[szerkesztés]

Kész a program, ha még mindig érdekel kérlek, nézd meg, és írd be magad a megfelelő helyekre. Városnézésre még lehet jelentkezni, ha eddig még nem tetted meg! Tata Stegmayer65 vita 2010. június 14., 20:03 (CEST)Válasz

Bartók Krisztián[szerkesztés]

Szia, a Bartók Krisztián cikket törlésre jelöltem. -- Császár Viktor Vita 2023. október 27., 13:13 (CEST)Válasz