Szerkesztővita:Bozsó József

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Regasterios 4 évvel ezelőtt a(z) Fájl:Bozsó József.jpg témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Bozsó József!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk!
DJózsef 2007. április 6., 18:46 (CEST)Válasz

Szia! A magadról szóló cikkbe ennél azért egy picit több kell... További jó munkát! --Burumbátor Burum kerekasztala 2007. április 9., 19:46 (CEST)Válasz

Tudjuk esetleg a művész pontos születési dátumát is? :))) Csak viccelek... --Burumbátor Burum kerekasztala 2007. április 9., 20:41 (CEST)Válasz

Facebook[szerkesztés]

Üdv! Kocsmafali megbeszélés alapján iwiw és facebook nem lehet külső hivatkozás, ezért eltávolítottam a cikkből. – Tomcsy üzenet 2010. szeptember 11., 04:23 (CEST)Válasz

Magyar Zenés Színház[szerkesztés]

Üdvözöllek a Magyar Wikipédiában! Az általad létrehozott Magyar Zenés Színház szócikk témáját tekintve fontos lehet a Wikipédiának, de sajnos a lap jelenleg annyira kevés információt tartalmaz, hogy nem éri el még a csonk szintet sem. Az ilyen rövid cikkeket szubcsonknak hívjuk, és ha 4-5 napon belül senki nem bővíti ki őket legalább elfogadható csonk szintre, akkor töröljük. Ha szeretnéd, hogy megmaradjon, nosza, bővítsd ki! Keress megbízható forrásokat és ügyelj arra, hogy megfeleljen a nevezetességi kritériumoknak is! Ha mindezek stimmelnek, bátran bővítsd a cikket! Ha a szócikk már elég sok információt tartalmaz, kérlek, távolítsd el a {{szubcsonk}}(?) jelzést a szócikk elejéről. Ha bármilyen kérdésed támadt, nézd meg az útmutatót, amiből legtöbb kérdésedre választ kaphatsz, de hozzám is nyugodtan fordulhatsz segítségért! Köszönöm! Vépi vita 2018. június 10., 13:42 (CEST)Válasz

Fájl:Bozsó József.jpg[szerkesztés]

Szia! Ehhez a képhez szükség volna a szerzői jogtulajdonos (ez többnyire a fotóst jelenti) írásos engedélyére, amit a permissions-hu@wikimedia.org címre kell elküldetni. Az alábbi sablonszöveget kellene kitölteni értelemszerűen, és a szerzőnek elküldeni:

Címzett: permissions-hu@wikimedia.org


Kijelentem, hogy az alábbi kép(ek) szerzői jogainak tulajdonosaként jogosult vagyok a képek szerzői jogairól nyilatkozni:

  • <<a Wikimedia Commonsra felküldés pontos helye (vagy a kép(ek) webcíme (URL), vagy a képek bármilyen, egyértelmű meghatározása)>>

Beleegyezem, hogy a képek a Wikimédia-projektek oldalain a „Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0” (CC-BY-SA 4.0) licenc alatt kerüljenek közzétételre.

A hozzájárulás nem korlátozódik a Wikipédiára, vagy az ahhoz kapcsolódó oldalakra. Elfogadom, hogy biztosítom a jogot a képek terjesztésére, kereskedelmi vagy nemkereskedelmi célból történő felhasználására, vagy igény szerinti módosítására, amennyiben betartják ezen licenc és a törvények szabta feltételeket.

Kérem, hogy engem mint szerzőt az alábbi módon jelöljenek meg:

  • <<a megjelölés formája>>

Jelen engedélyemmel szerzői jogaimról nem mondok le, de a mások által végzett módosítások nem lesznek nekem tulajdonítva.

Elfogadom, hogy ezt a beleegyezésemet nem vonhatom vissza. Tudomásul veszem, hogy a képeket a Wikimédia-projektek nem biztos, hogy örökké megőrzik.

[Dátum]
[A szerzői jog tulajdonosának neve]


Köszönöm. – Regasterios vita 2020. február 19., 22:37 (CET)Válasz