Szerkesztővita:Bocfoldi fiu

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Kobeat 5 évvel ezelőtt a(z) Hiányos leírólap témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Bocfoldi fiu!

Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a Segítség! lapokon, akkor a portán vagy a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára! Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (pl. érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ez az üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~. A Wikipédia használatáról szóló rövid bevezető tanfolyamon vehetsz részt, ha ráklikkelsz a Az első lépésekre.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást! - Rodrigó 2006. július 30., 16:06 (CEST)Válasz


Megindokolnád, hogy miért hoztad létre a Bocölde (település) szócikket? Ezt akkor csináljuk, ha a Bocfölde szónak van egy fontosabb jelentése. Én ilyenről nem tudok, így a _(település) kiegészítés fölösleges, ha te is így ítéled. A Bocfölde szócikk viszont még bővíthető pl. szomszédos településekkel, a nevezetességek pontosításával. --Rodrigó 2006. július 30., 16:13 (CEST)Válasz

Bocfoldi fiu 2006. július 30., 18:00 (CEST)Kossz az udvozletet es akerdest. Az agol Wikipedian letrehoztam egy Bocfölde oldalt [1] es ott feljott egy link, hogy "Magyar" ami a Bocfölde (telepules) oldalra iranyitott. Azt gondoltam hogy ez csak egy link a magyarul tudoknak. Hat igy jott letre. En csak ugy teblabolok itten a Wikipediaban, ugy hogy ha ez igy nem jo, akkor legyszi igazisd el. Kossz! Van valami elegans modja a magyar, andgol es Wikipedia Commons cross-referencing?Válasz

Ahogy az idom engedi, fogok meg finomitani mind a magyar es angol nyelvu Bocfolde oldalakon, kossz a javaslatokert. Itt nottem fel, ugyhogy talan sokban autentikus todok lenni.

A Göcsej oldalt [2] eloszor angolul hoztam letre, de idaig meg nem sikerult pontosan meghatarozni hogy hany telepules tartozik ide, hol indul az Also- es Felso-Valicka, stb. Van tanacsod?

Kossz megegyszer a tanacsokert, segitsegert,meg a munkadert a Wikipedi-an. Udv. Bocfoldi fiu 2006. július 30., 18:00 (CEST)Válasz

Göcsej[szerkesztés]

Én a google-t használom, ha egy fogalom jelentése, részletei után nyomozok. Ha ingyenes Firefox böngészőt használsz, akkor a fejlécben lesz egy állandó google (és egyéb) kereső szövegmező.

Ezeket így találtam, szerintem elég infót találsz!

üdv: --Rodrigó 2006. július 30., 18:52 (CEST)Válasz

Hiányos leírólap[szerkesztés]

Az általad felküldött kép (Zuzmó-Felso-Valicka.jpg) felküldésekor a felhívás ellenére nem adtál meg forrást és/vagy felhasználási feltételeket (licencet). Az ilyen képeket bizonytalan jogi státusuk miatt alapelveink értelmében rövid határidőn belül töröljük. Amennyiben a kép jogszerűen használható a Wikipédiában, kérlek, pótold a forrás és a licenc megadását. Javasoljuk továbbá, hogy a hasonló problémák megelőzése érdekében olvasd el a felküldési útmutatót. Felhívjuk figyelmedet, hogy jogilag tisztázatlan tartalom ismételt, rendszeres felküldése a szerkesztési jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönjük.
A képfeltöltéseidet itt találod listázva, kérlek, nézd át az összes általad feltöltött képet!

KoBeAt üzenet 2018. augusztus 9., 09:21 (CEST)Válasz