Szerkesztővita:Balazs reni

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Piraeus 15 évvel ezelőtt a(z) Szerkessz óvatosan! témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Balazs reni!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Kisbes vita 2008. május 20., 11:37 (CEST)Válasz

Szerkessz óvatosan![szerkesztés]

Kedves Reni!

A Papucsállatka, Káposztalepke‎, Erszényesek‎, Kacsacsőrű emlős‎ cikkekhez is úgy tettél hozzá tartalmat, hogy közben véletlenül törölted a taxoboxot ami az élőlény rendszertani besorolását tartalmazza. Ezeket most visszaállítottuk, de a szerkesztésed nem veszett el: a szöveg a cikkek laptörténet fülére kattintva, és a változatokat összehasonlítva megtalálható. Ha szeretnéd beilleszteni a szövegeket, akkor onnan másold be őket, de kérlek ügyelj rá, hogy a megfelelő helyre kerüljön a szöveg és ne valami helyett jelenjen meg!

Mielőtt elmented a munkádat, az Előnézettel megtekintése fülre kattintva ellenőrizd, hogy tényleg azt szeretnéd-e menteni, amit látsz.

Jó szerkesztést, örülünk, hogy itt vagy!

Üdv:

Piraeus vita 2008. május 20., 11:45 (CEST)Válasz