Szerkesztővita:Afrikaert

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Regasterios 6 évvel ezelőtt a(z) Afrikáért képek témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Afrikaert!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: PallertiRabbit Hole 2014. április 22., 12:16 (CEST)Válasz

Azonosító megváltoztatása[szerkesztés]

Szia! Azzal a kéréssel fordulok Hozzád, hogy az azonosítókról (szerkesztői nevek) szóló tájékoztatót olvasd el és válassz magadnak egy olyan azonosítót, amely semleges és
nem tartalmazza szervezet vagy cég nevét.

Az azonosítód megváltoztatását itt kérheted:

AZONOSÍTÓ MEGVÁLTOZTATÁSA.

Ha bármilyen kérdésed lenne ezzel, vagy mással kapcsolatban, akkor keress meg bátran a vitalapomon! További jó szerkesztést!
PallertiRabbit Hole 2014. április 22., 12:16 (CEST)Válasz

Allapodon lévő tartalom[szerkesztés]

Szia! Szeretném felhívni a figyelmedet a Wikipédia néhány irányelvére: a Wikipédiában nem használunk a szócikkírás során egyes szám első személyt, mindig külső szemlélőként írunk a szócikk tárgyáról (Wikipédia:Stilisztikai útmutató#Az olvasó); a szerkesztői név nem tartalmazhat reklámot, cégnevet (WP:NICK), erre fentebb figyelmeztettek már; tárgyilagosan fogalmazunk, kerülve bármilyen termék vagy cég ajánlását, dicséretét, mert így enciklopédikus (WP:REKLÁM). Kérlek, hogy az allapodon létrehozott szócikk eddigi tartalmát az idézett irányelvek alapján kicsit dolgozd át, mert így nem kerülhet ki a kész szócikkek közé. Köszönöm! nyiffi vita 2014. július 4., 12:37 (CEST)Válasz

Hiányos leírólap[szerkesztés]

PallertiRabbit Hole 2014. július 10., 10:30 (CEST)Válasz

Kérés[szerkesztés]

Kérlek, vedd figyelembe a fentieket! Köszönöm! nyiffi vita 2014. július 10., 10:32 (CEST)Válasz

Kép[szerkesztés]

Szia! Biztos vagy benne, hogy az alapítvány szabad licenc alá helyezi a logóját??? (Fájl:Logo hun minden.png) - RepliCarter Hagyj üzenetet 2014. augusztus 9., 17:59 (CEST)Válasz

Átnevezés[szerkesztés]

Szia! Az átnevezés megtörtént, ezentúl ezzel a usernévvel tudsz bejelentkezni. Üdv. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2014. augusztus 9., 18:02 (CEST)Válasz

Afrikáért képek[szerkesztés]

Szia! Amennyiben te vagy a jogtulajdonosa a még 2014 augusztusában feltöltött képeknek, kérlek, küldj egy e-mailt a permissions-hu@wikimedia.org címre, amelyben megerősíted ezt. Az alábbi formaszövegre lenne szükség:

Címzett: permissions-hu@wikimedia.org


Kijelentem, hogy az alábbi kép(ek) szerzői jogainak tulajdonosaként jogosult vagyok a képek szerzői jogairól nyilatkozni:

Beleegyezek, hogy a képek a Wikimédia-projektek oldalain a „Nevezd meg! – Így add tovább! 4.0” (CC BY-SA 4.0) licenc alatt kerüljenek közzétételre.

Kérem, hogy engem mint szerzőt az alábbi módon jelöljenek meg:

  • Afrikaertalapitvany

Ezzel hozzájárulok, hogy a képeket bárki szabadon felhasználja, illetve azokat bárki módosíthatja is, amennyiben betartja ezen licenc és az egyéb jogszabályok szabta feltételeket. A hozzájárulás nem korlátozódik a Wikipédiára, vagy az ahhoz kapcsolódó oldalakra.

Jelen engedélyemmel szerzői jogaimról nem mondok le, de a mások által végzett módosítások nem lesznek nekem tulajdonítva.

Elfogadom, hogy ezt a beleegyezésemet nem vonhatom vissza. Tudomásul veszem, hogy a képeket a Wikimédia-projektek nem biztos, hogy örökké megőrzik.

[Dátum]
[A szerzői jog tulajdonosának neve]


– Regasterios vita 2017. május 4., 13:31 (CEST)Válasz