Szerkesztő:Hkoala/Archívum2011B

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

KiWi!

Nagyon szépen köszönöm. Csigabiitt a házam 2011. február 3., 20:10 (CET)

ajándék

Szia Hkoala!

Ezt a vicces verset, ünnepek nélkül, ajándékba küldtem neked.

Üdv.

Jules Verne

Szia! Valamikor rá tudsz nézni a fenti cikkre? Szerintem még bővíthető. Nem sürgős (az ne legyen zavaró tényező, hogy a Google rá emlékezik). Cassandro Ħelyi vita 2011. február 8., 00:19 (CET)

Mint mondtam, nem sürgős. ;-) Cassandro Ħelyi vita 2011. február 9., 12:33 (CET)

Magyar utca

Bonzsoúr! Jelentem a cikk megcsillagosodott! :-) Köszönöm szépen a lektorálást, sokat segített. De nézzünk a jövő elébe: át kéne még egyszer nézni a hóstátot , mert szerintem már az is mehetne kiemelésre, s tekintve, hogy nincs hasonló témájú szócikk várólistán élesbe kerülne ki. A másik problémám pedig: Bari vagy Bitonto? :-)Istvánka posta 2011. február 8., 09:57 (CET)

Nem tudom, de utánaérdeklődök! – Istvánka posta 2011. február 9., 09:39 (CET)

Közben észrevettem, hogy még hiányzik a Szentpéter faluról szóló cikk. Amint azt pótolom, mehet is kiemelésre a hóstát. Valószínűleg csak jövő hét elején lesz időm, mert hosszúhétvégézni fogok Pesten. Amúgy továbbra is rossz az idő, jó fényképeket készíteni a Magyar utcáról szinte lehetetlen. Üdv – Istvánka posta 2011. február 9., 09:41 (CET)

Voilá: Szentpéter (Kolozsvár)Istvánka posta 2011. február 10., 19:06 (CET)

Beszúrtam egy általános etimológiai részt a hóstátba. Kérlek szépen nézd meg. Ami konkrétan Kolozsvárra vonatkozik, azt benne hagytam a kialakulásról szóló fejezetben, lásd például Herepei vizsgálódását a pp-ff hangváltozásról. Jó lesz-e így?– Istvánka posta 2011. február 14., 14:02 (CET)

re:római kertek

Szia!

Egyébként jogos az észrevételed, át is szerkesztem arra. Tekintev, hogy a többi-pld. ókori görög kertek is- az adott korszak szerinti elenevezésűek.

szép napot! Kispál Zoltán vita 2011. február 9., 19:47 (CET)

Szócikkek felépítése

Szia Hkoala! Hát nem úgy tűnik, mintha a projektből lenne valami, egyre inkább a hamvába látszik dőlni. Tettem be egy összegző képet, tulajdonképpen miről is lenne szó a végén. Szerintem ha három ember vitázik ezen, az a "köz" számára olyan mintha semmi nem lenne. Úgy gondolom, hogy lenne értelme a dolognak, nem azért, mert mindent le kellene szabályozni, hanem azért, mert ajánlás (!) szinten valami általános formai útmutatóra szükség lenne. Ha csak a kiemelt cikkeket nézem, amik ugye a cikkek legjobbjai, ott is számtalan változat található az általam lábrésznek nevezett egységben. Ez nem lenne baj, de a könyvkészítő vetélkedőn döbbentem rá, hogy egy adott témakör cikkei is mennyire eltérnek a hivatkozások csoportosítása szempontjából, még úgy is, ha azokat ugyanaz a szerkesztő csinálta. Így aztán korszerű, élvezhető kiadványt nehéz csinálni, az olvasó minden cikknél máshol találja azokat, más rendszerben, más név alatt. Ezért indult el ez a projekt. Ezek alapján kérdezném, szerinted érdemes ezzel foglalkozni, ha igen, akkor milyen formában és keretek között, hogyan lehet nagyobb körben vitára bocsátani (nem csak azt, hogy milyen legyen a szócikkek felépítése, hanem, hogy van-e rá egyáltalán affinitás a szerkesztők részéről)? Üdv. --Ogodej vitalap 2011. február 18., 22:22 (CET)

Köszönöm a választ, körbejárok még, hogy van-e valakinek hozzáfűznivalója, illetve szerintük is maradhatunk-e ennyiben, és véglegesnek tekinthető-e a sorrend a források, egyebek elhelyezkedésével kapcsolatban. Ha igen, akkor lehet a Dani-féle ábrát módosítani, hogy már az szerepeljen benne, ami a javaslatban lesz. üdv. --Ogodej vitalap 2011. február 19., 08:45 (CET)

Szavazás

Szia! A helytörténeti kategóriában két szócikket tettél első helyre, és kimaradt a második hely. Ez így nem egészen jó, nem is tudom, hogy a Concordet-módszerbe belefér-e. Szóval jó lenne, ha tudnál dönteni, melyik legyen első és melyik legyen második. Köszi. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2011. február 25., 10:09 (CET)

Köszönöm. - RepliCarter Hagyj üzenetet 2011. február 26., 14:00 (CET)

Téma lezárásának kezdeményezése

Szia! Kezdeményeztem az általad is véleményezett véleménykérő megbeszélés lezárását. Kérlek nézd meg és ha egyetértesz, akkor jelezd. Köszönöm. Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2011. február 25., 18:23 (CET)

Kért cikkek

Szia! Légy szíves, még ne dolgozz az új oldalakon, mert most írom az új feldolgozó programot, ami az éjjel írtak szerint használható alakúra akarja hozni, és legalább egy órája nyomozok és őrjöngök, hogy az oldal forrása meg a bot által letöltött változat hogyan különbözhet a tényleges laptól, ami persze a gyorsítótárból töltődött be nekem... Ráadásul szükségem is van a kék linkekre, hogy meg tudjam írni a programot. Le fogom venni az építés alatt sablont, ha szabad a vásár. Köszi! Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2011. február 26., 14:20 (CET)

Igen, most már lehet dolgozni a franciával és az angollal, és most fut a román is, az gyorsabban el fog készülni, mert kis wiki. Épp most akartam írni. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2011. február 27., 09:35 (CET)

Ja és így most már remélhetőleg a gép sem fog lefagyni szerkesztés közben, azért van szakaszolva. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2011. február 27., 09:43 (CET)

Kész a román is, gyorsan lefutott, de majdnem annyi cikk lett benne, mint a franciában nyolcszorannyi idő alatt. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2011. február 27., 10:14 (CET)

A legjobb lenne megírni a román folyókat, akkor legközelebb rövidebb lesz a lista. :-) Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2011. február 27., 10:28 (CET)

Egyelőre értetlenül állok a jelenség előtt. Ha találsz még ilyet, akkor szóljál, hátha rájövök. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2011. február 27., 13:00 (CET)

re Szombatosok

Igen, hogyne! :) --eLVe kedvesS(z)avak 2011. február 26., 18:39 (CET)


Szláv keresztnevek

Védőbeszédek segít , és tökéletesít nyelvi hiba. Akarnak -hoz eltávolít a cikk. Wojgniew vita 2011. február 28., 07:45 (CET)