Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2021-09-12

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Van-e (en:Template:Legend_striped → hu:sablon)-lehetőség?[szerkesztés]

Tiszteletem Mindenkinek!
Kedves Hölgyek és Urak, van arra lehetőség, hogy az alábbi enWiki cikk "Military cartridge types" szakaszában, oldalt a kép alatt található "dobozt" vagy információs sablont használjak? Vagy egyáltalán van ilyen itt huWikin? (A pontosítás miatt: A lövedékek hegyén levő színek magyarázatára gondolok). Szerintem sokkal kifejezőbb és mutatósabb is mint ha leírnám, hogy: "sárga/piros, szürke/zöld, stb". De bármiféle dokumentáció is megfelel ahol leírást kaphatok, hogyan készíthetek ilyen sablont (mert amint látom, az egy sablon). Előre is köszönöm!
pablo_el_ciclista-aki egyébként Pali Kérem a sípszó után... 2021. szeptember 12., 19:02 (CEST)[válasz]

Végre megtaláltam enWikin. Erre lenne szükségem. csak persze a magyar wikin. Ha nincs más megoldás akkor megcsinálom a sablont, bizonyára nem egy ördöngős dolog, csak még sosem csináltam és nem tudom hol kezdjek neki. Ezért is írtam hogy valamiféle dokumentáció is megteszi ezzel kapcsolatban.
pablo_el_ciclista-aki egyébként Pali Kérem a sípszó után... 2021. szeptember 12., 19:54 (CEST)[válasz]
vélemény
Ezt a kérdést - mert ez a Wikipédia működésével kapcsolatos - a kocsmafalon tedd fel! (Ez a Tudakozó a Wikipédia nevű lexikon [vagy enciklopédia - kinek hogy tetszik! tudakozója: itt elsősorban lexikális ismeretekkel kapcsolatos kérdésekre válaszolunk.)
A kocsmafalakat a baloldali menü Közösségi portál sorára kattintva éred el! Azon a web-oldalon válogathatsz, a megoldandó kérdés szerint, a kocsmafalak között. Szerintem, te most a wiki szempontjából egy 'műszaki' kérdést akarsz megoldani (én meg csak egy szövegíró vagyok), ezért azt keresd meg, s ott tedd fel ugyanezt a kérdést! Vagyis: Műszaki kocsmafal
vitorlavita 2021. szeptember 12., 20:52 (CEST)[válasz]
@Pablo el ciclista nem tudom, láttad-e a választ, így megpingellek. Xia Üzenő 2021. szeptember 14., 15:14 (CEST)[válasz]
@Xia Igen láttam, minden értesítést figyelek, és ez sajnos az én "bunkóságom" volt, hogy nem válaszoltam. Pontosabban elfelejtettem reagálni. Sajnálom.
Egyébként feltettem a kérdést a műszakiban is, de a mai napig nem érkezett válasz. Úgyhogy majd kísérletezgetek ezzel a sablonozással, aztán vagy sikerül és belejövök, vagy nem :)
pablo_el_ciclista-aki egyébként Pali Kérem a sípszó után... 2021. szeptember 14., 23:11 (CEST)[válasz]