Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2018-11-08

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Tartalomjegyzék

A faun labirintusa[szerkesztés]

Emblem-question-yellow.svg Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy
hol kaphat segítséget az ember? egy Vapoyo nevű láthatóan hozzá nem értő ember állandóan törli a javításomat A faun labirintusa című cikkben. szemmel láthatóan fogalma sincs a dologról, és nem is hajlandó utánanézni. a sápadt ember a filmben (hiába van a nevében hogy ember) egy misztikus SZÖRNY, nem pedig ember! https://villains.wikia.com/wiki/Pale_Man itt látható. a cikkben pedig helytelenül kannibál szerepel, a kannibál pedig köztudottan mikor ember eszik embert. ha nem emberi lény eszik embert, akkor azt emberevőnek nevezzük. nevezett szerkesztő ráadásul pofátlan módon még engem figyelmeztetget meg fenyeget, holott nincs is igaza.
--89.147.75.247 (vita) 2018. november 8., 12:50 (CET)
válasz
Ugyanezt leírhatod Vapoyo vitalapján! Sokkal célravezetőbb, minek ide harmadik fél? Csak nem moderátorra van szükség?! Csak azt gondold meg, ő is tanulhat tőled...
Ha mégsem juttok dűlőre, akkor a járőrök üzenőfalán jelezd a hiábavaló párbeszédeteket! Segítenek (csak ki kell várni)!
Adventuress Under Sail.jpg vitorlavita 2018. november 8., 15:08 (CET)

@89.147.75.247: Visszavontam Vapoyo szerkesztését; valóban utánaolvashatott volna, mielőtt visszavonja. Csuja 2018. november 13., 19:13 (CET)