Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2014-05-02

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Wikidata[szerkesztés]

Ez a kérdés még nyitott. Ha tudod a választ és a forrást is meg tudod adni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [szerkesztés] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Tegnap óta - tegnap még működött - nem tudom használni a Wikidata-t (Interwiki). A nyelvek mellett csak a fogaskerék van, és eltűnt a Szerkesztés gomb (ugye amivel a nyelveket adtam hozzá). Pl. Karol Lipiński szócikkéhez akartam hozzárendelni az Interwikit, de nincs Szeresztés gomb, csak a Nyelvek a fogaskerékkel. Mi a megoldás?
--Gbarta vita 2014. május 2., 09:25 (CEST)[válasz]
válasz

Nálam van Hozzáadás gomb. Wikizoli vita 2014. május 2., 10:47 (CEST)[válasz]

(Szerkesztési ütközés után)

  • Azt hiszem, hogy a böngészőprogramod „elfelejtett” automatikusan bejelentkeztetni a Wikipédiába, s így a Wikipédia anon szerkesztőként észlelhetett - az anonoknak nincs minden megengedve! Jelentkezz be!
  • Kedves Gbarta! Elég régi szerkesztő vagy! Ilyen kérdést/kérést miért nem a Wikipédia:Kocsmafal_(műszaki) üzenőfalon teszel fel? (Rövid út ide: bal oldali menü: Részvétel → Közösségi portál → (a feljövő oldal jobb oldalán:) Kocsmafalak: Műszaki)
vitorlavita 2014. május 2., 10:50 (CEST)[válasz]

Hiába jelentkeztem ki és be mind a Wikipédiába, mint pedig a Wikidatába, nekem nem jeleníti meg a bal oldali Nyelvek és az az alatti Szerkesztés gombot! A Nyelvek mellett csak a Language settings fogaskerék van! --Gbarta vita 2014. május 2., 12:25 (CEST)[válasz]

Nem tudom az okát, de a hiba mindenképp nálad van. Próbálkozz a következő trükkel: írd be (mint régen) a cikk végére pl. [[en:cím]]. Mentsd el, akkor meg kellene jelennie az angol változatnak a nyelvek listájában. Ha megjelent, utána már ki is törölheted a cikkből, mert látszani fog (beírja magát a Wikidatába). Wikizoli vita 2014. május 2., 12:43 (CEST)[válasz]

Szisztok! Rájöttem! Nekem eddig MonoBook nézetem volt éveken át. Itt nem enged Wikidata/Interwiki-sítést. Miután átváltottam Vectorra, azonnal tudok Interwikisíteni. Ez miért van?