Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2014-01-13

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Felhasználónév módosítása[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehetne megváltoztatni a felhasználó nevemet. Amikor először beléptem, még nem tudtam, hogy a felhasználó név jelenti az általam írandó cikk címét. Arra gondoltam, hogy az az én szerkesztői felhasználó nevem lesz. De idővel rájöttem, hogy az általam megírt cikkre csak a megadott felhasználó név szerint lehet csak rákeresni. Kutatók Éjszakája cikket írtam, de felhasználó névként kutatokejszakaja nevet adtam. Ezt észlelve próbáltam létrehozni egy új felhasználó nevet, de nem engedte a rendszer, mivel van már egy hasonló létező cikk. azt pedig nem találtam meg, hogyan lehet felhasználó nevet módosítani vagy hol lehet megadni a cikk helyes elérhető és kereshető címét!

Köszönettel, Horváth Emőke, TKA

--Kutatokejszakaja vita 2014. január 13., 10:32 (CET)[válasz]
Válasz
Kedves Emőke, a személyes oldaladhoz (Kutatokejszakaja) tartozó vitalapodon röviden válaszoltam, erről belépés után értesítést is kapsz. --Rodrigó 2014. január 13., 13:36 (CET)[válasz]
Sajnos nem érezzük illetékesnek magunkat ebben a kérdésben, a Wikipédia Tudakozója csak enciklopédiába, lexikonba való témákkal foglalkozik.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!
Azt szeretném megtudni, hogy egy 4 éves gyermek mitől kezdhet el dadogni egyik napról a másikra!
--78.92.21.76 (vita) 2014. január 13., 17:12 (CET)[válasz]

Ezt jobb lenne szakorvostól megkérdezni, aki meg is vizsgálja a gyereket. Látatlanban erre senki sem tud válaszolni. Nagyon sok oka lehet. Wikizoli vita 2014. január 13., 18:26 (CET)[válasz]

Alátámasztom a sokféle okot egy listával:
Google Keresés(egy 4 éves gyermek mitől kezdhet el dadogni egyik napról a másikra) találati lista
Tehát: a dadogás nem rendkívüli a jelenség! A házi-gyermekorvos tudja, hová kell fordulnod...
vitorlavita 2014. január 13., 18:34 (CET)[válasz]