Wikipédia:Tudakozó/Archívum/2012-02-05

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Ellenőrizetlen lap elfogadtatása[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Kedves Kollégák!

Néhány napja létrehoztam a Dynastes című lapot. Megerősített szerkesztő vagyok, ezért más lapokban a változtatásaim automatikusan elfogadottak lesznek. Ez a lap viszont azóta is ellenőrizetlen változat. Mi a teendőm?

Eddig a Wikipédia:Jelölt lapváltozatoknál próbálkoztam, de sikertelenül.

Köszönettel: Merkl Ottó Merkl vita 2012. február 5., 12:00(CET)

Meg kell várni, amíg egy járőr megnézi. Ha nagyon sürgős, a járőrök üzenőfalán lehet kérni. Valószínűleg azért nem megtekintett, mert a megerősítettséget a létrehozás után kaptad. Csak azok a szerkesztéseid lesznek jelöltek, amik jelölt lapváltozaton történnek. – LApankuš 2012. február 5., 12:07 (CET)[válasz]

Repül a nehéz kő ki tudja hol áll meg[szerkesztés]

Megválaszolva. Ha további kiegészítést akarsz tenni, akkor kattints a szakaszcím mellett a [forrásszöveg szerkesztése] feliratra.
Ha új kérdést akarsz feltenni, kattints ide!

Azt szeretném megtudni, hogy mit jelet, hogy Repül a nehéz kő ki tudja hol áll meg
--85.238.81.219 (vita) 2012. február 5., 16:29 (CET)[válasz]

Nem lehet tudni, hogy mik lesznek a következmények. Szalakóta vita 2012. február 5., 16:34 (CET)[válasz]

(Szerkesztési ütközés után) Az idézet Arany János Toldijából való. A cselekmény itt arról szól, hogy Miklós elborult aggyal, mérgében hajítja el a malomkövet, célzás nélkül. Nem számít, eltalál-e valakit, és ha igen, kit. Ezt a szólásmondássá nemesedett mondatot több értelemben is lehet használni. Egyrészt a megindított események, eseményláncok beláthatatlan végeredményére célozva. Másrészt a harag és indulat cél nélküliségére. Harmadrészt pedig arra, hogy nem mindig azt bántjuk, akit kellene. – LApankuš 2012. február 5., 16:35 (CET)[válasz]