Vita:Trent Reznor

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt OrsolyaVirág 16 évvel ezelőtt

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk témája miatt a Könnyűzenei műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Jól használható Ez a szócikk jól használható besorolást kapott a kidolgozottsági skálán.
Közepesen fontos Ez a szócikk közepesen fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Ary (vita), értékelés dátuma: 2011. május 24.
Könnyűzenei témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Szia Kollega,

Ha megengedsz néhány építő jellegű kritikát:

  • 1, a biográfia szerintem kissé hosszú, alcímekre kéne tagolni, úgy szebb lenne
  • 2, az "érdekességek" is nagyon hosszú, ebből vissza kéne kicsit venni. Pl: szerintem olyan infó, hogy Aaliyah-val dolgozott volna együtt, abszolút nem érdekes, ez OK egy rajongói oldalon, de szerintem a WP nem az a hely, ahova ilyeneket kéne feltenni. (De még a fűtésvállalat is ilyen.)
  • 3, alapvetően sok olyan infó van az érdekességekben, amit szerintem bele lehetne írni a bio-ba.
  • 4, esetleg olyan bekezdések, mint: jótékonyság, magánélet, díjak, DVD-k, maxik? (Ha ő egyáltalán csinált ilyeneket persze.)

Egyébként szép a cikk, csak így tovább!!!

Szia,--OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2007. június 2., 22:20 (CEST)Válasz

Szerintem Aaliyah megemlíthető, elég híres, de az a mondat valahol sántít, hogy „Reznor lett volna a producere Aaliyah azonos című albumán az egyik dalnak, de a terv semmissé lett, amikor az énekesnő tragikus körülmények között életét vesztette egy repülőgép-szerencsétlenségben.” Valami más miatt kellett meghiúsulnia a tervnek, mert az album már azelőtt megjelent, hogy Aaliyah meghalt. – Alensha üzi 2007. június 2., 23:24 (CEST)Válasz

Most komolyan meg kell említeni ezt??? 1 dalról lett volna szó! Szerintem a WP nem az a hely, ahova ilyeneket fel kellene tenni, rajongói oldalon OK!
Én sem tettem fel olyan infókat Rob Thomas-hoz, hogy van egy Porshe Cayenne-je, 6 tetoválása, vagy hogy mit dolgozik a nővére... Azért a WP egy igényes, értékes infókat tartalmazó hely kéne, hogy legyen... De nem akarok kötözködni.
Üdv, --OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2007. június 3., 14:28 (CEST)Válasz

Szerintem is említésre méltő a dolog, pölö ha Rob Thoas együtt dolgozik Santanával, az is egy érdekesség, de ha két zenész együtt dolgozik, az szerintem mindig említésre méltó. A kérdés inkább az, hogy az Érdekességek közé kell-e rakni, mert zstem nem, bele kellen fűzni a biográfiába. Pupika Vita 2007. június 3., 15:51 (CEST)Válasz

Szerintem itt WP-n sokkal fontosabb az, hogy mi történt meg azzal szemben, hogy mi nem. --OrsolyaVirágBeszélj hozzá! 2007. június 3., 22:23 (CEST)Válasz