Vita:Steiner Kristóf

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jump to navigation Jump to search
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
LMBT témájú szócikkek (besorolatlan)
Gay flag.svg Ez a szócikk témája miatt a LMBT-műhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
A sablon nem jelenti azt, hogy a személy, akiről a szócikk szól, LMBT lenne, mindössze annyit, hogy a szócikkben az LMBT emberek szempontjából releváns információ szerepel vagy kellene szerepeljen.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
LMBT témájú szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index
Életrajzi szócikkek (besorolatlan)
Crystal personal.svg Ez egy életrajzi szócikk.
Besorolatlan Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán.
Nem értékelt Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Életrajzi szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index


Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Miről nevezetes?? misibacsi 2007. október 12., 19:06 (CEST)

nem sok mindenről. viszont még egy cikk, amibe Timinek sikerült becsempésznie egy Tarkan-képet illlusztrációként :D – Alensha Ankh.svg üzi 2007. október 12., 21:29 (CEST)

Az se derül ki a képről egyértelműen, melyik Tarkan... :) Szerintem törlendő a cikk, gondolom, nem kell szavazni róla. misibacsi 2007. október 13., 08:57 (CEST)


Hogy melyik a képen Tarkan, az Tarkan szócikkéből kiderül, illetve a Google-ben találsz kismillió képet, annak alapján is. Abban igazad van, hogy kéne képaláírás.

Hogy miről nevezetes? Televíziós műsorvezető, akit napi tíz- vagy százezrek látnak. Megnéztem a Google-t, és a Wikipédia találatait kizárva 43 300 találat van Steiner Kristófra, kb. háromnegyede Sváby András találatainak (61 200). A Magyar hírességek adatbázisában is van adatlapja. Más kérdés, ha a cikkben túl kevés az infó, de emiatt még nem törölni szoktunk, hanem csonknak minősíteni. A szubcsonk szintjén mindenképp túl van. Ádám 2007. október 13., 10:10 (CEST)

Kitüntetések? ezek legfeljebb díjak ujságoktól. Nem kéne lejáratni a Wikipédiát. A díjakat fel lehet sorolni a szócikk végén, a bevezetőből viszont ki kellene szedni mert ezek nem kitüntetések.