Vita:Spanyolrét

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Cadenas-ferme-rouge.svg Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Összevonva: Spanyolrét --> Budapest XI. kerülete, Soroksár --> Budapest XXIII. kerülete, Megyer, Székesdlűlő: Budapest IV. kerülete. Ezt a megbeszélést beillesztem mindegyik vitalapjára. – Award-star-silver-3d.pngAlenshaAward-star-silver-3d.png sms 2009. november 8., 00:42 (CET)

Spanyolrét[szerkesztés]

Ez a megbeszélés a következőkre vonatkozik: Spanyolrét, Soroksár-Újtelep, Székesdűlő, Megyer (Budapest) és ha van még pársoros cikk hasonló témában, akkor arra is.

Nemrégiben töröltünk valami kiskunfélegyházi utcát meg az utcalistát is. Pesti utcák szintén hullottak már ki a rostán. Ezek a városrészes cikkek semmivel nem különbek azoknál, minimális tartalom van, gyakorlatilag annyi, hogy mióta hívják így és melyik utca határolja. Valószínzeg a világ minden városáról sorozatban le lehetne gyártani több tucat ilyet. Én azt javasolnám, vonjuk mindegyik pársoros cikket össze a kerülete cikkével és legyen a neve redirekt. Amennyiben később részletesebben megíródna, elég lesz a redirektből visszaállítani cikké. – Award-star-silver-3d.pngAlenshaAward-star-silver-3d.png sms 2009. november 1., 01:52 (CET)


A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!