Vita:Simicskó István

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Partmoso 5 évvel ezelőtt a(z) 2018-as megválasztás témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Foglalkozása: jogtudós.[szerkesztés]

Jogtudós?! Mert befejezte a jogi kart és hadtudományból PhD-zett? Ne csináljatok már teljesen bohócot magatokból... 77.234.40.157 üzenőlapja  2018. január 27., 10:25‎ (CET) (A hozzászóló azonosítóját és a megjegyzés időbélyegét egy másik szerkesztő pótolta. Lásd: Wikipédia:Aláírás)

Jogos a megjegyzés, a cikkben egy szó nincs jogtudósi pályafutásáról; kivettem az infoboxból. – Hkoala 2018. január 27., 10:31 (CET)Válasz

2018-as megválasztás[szerkesztés]

Fürdővízzel a gyereket is! Elismerem, az ellenzék megosztottsága - elfogult vélemény, de emiatt törölni a tényt, hogy 2018-ban országgyűlési képviselővé választották - átesés a ló túloldalára. Ezt nem fogadom el! Partmoso vita 2018. május 9., 15:20 (CEST)Válasz