Vita:Sandra Bullock

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Dr. Steller 18 évvel ezelőtt a(z) Identitása témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Életrajzi szócikkek (jól használható besorolás)
Filmekkel kapcsolatos szócikkek (jól használható besorolás)

Identitása[szerkesztés]

Egy lexikonban nem kell ilyen könnyedén csevegni, mint a kivágott rész mutatja:"Egy német operaénekesnő és egy amerikai karmester úgy döntött, ideje összeházasodni, s nem árt, ha egy-két gyermek is születik majd. A sort 1965. július 26-án Sandra Anette kezdte, majd három évvel később Gesine is a világra jött.
Nyolcéves volt, amikor először színpadra lépett egy operaelőadáson, cigánylányt alakított a karban, amíg a mama Carmenként tündökölt. Ezzel a produkcióval kapott kedvet a színészethez, de először el kellett végezni a középiskolát.
Érettségi után beiratkozott az egyetemre, persze drámatagozatra."

--Linkoman

Csak az maradt ki, hogy magat mindig is franknak vallotta. --Dr. Steller 2006. április 6., 20:47 (CEST)Válasz

Forrás? – (szerintem) Váradi Zsolt 2006. április 6., 21:20 (CEST)Válasz
„Uhm, I've heard her giving interviews in Germany. Let's say she's able to communicate in German. But she is definitely not "fluent". Khero 21:32, 21 February 2006 (UTC)” (enwiki, discussion page) – (szerintem) Váradi Zsolt 2006. április 6., 21:28 (CEST)Válasz

Az a forras, hogy Bajororszagban elek. S marhara nem erdekel, mit irkal össze a Wikin egy nem letezo user a vitalapon, ha egyszer Sandra Bullock anyanyelve nemet, eros frank dialektussal, ha egyszer itt nott fel, itt jart Nürnbergben iskolaba - de semmi akadalya, hogy tudatlansagban tartsuk a kedves olvasot. üdvözlöm a Wiki szerkesztoket, akik vigyazo es alazatos szemüket Amerikara vetik. --Dr. Steller 2006. április 7., 08:52 (CEST)Válasz