Vita:Kisteleki István

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Csurla 14 évvel ezelőtt a(z) Szubcsonk csiki-csuki témában

Erre a szócikkre érvényes a Wikipédia:Élő személyek életrajza irányelv. Ebben a legfontosabb, hogy a kortársakra vonatkozó megállapításokat a szerkesztők várakozási idő nélkül távolítják el a cikkből, a vitalapról és a felhasználói lapokról is, amennyiben azokhoz nincsenek megadva a cikk témakörében elfogadható, megbízható források.

(Ezt a sablont valamennyi életrajzi cikk vitalapján elhelyezzük, ha a cikk élő személyről szól. A szerkesztők tájékoztatására szolgál, és önmagában nem jelez hiányt.)

Lásd még a Wikipédia:Ellenőrizhetőség és a Wikipédia:Tüntesd fel forrásaidat! irányelveket.

Az egyes források alkalmazhatóságának szerkesztőségi fóruma: Wikipédia:Kocsmafal (források).

Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Labdarúgás témájú szócikkek (vázlatos besorolás)
Sport témájú szócikkek (vázlatos besorolás)

Szubcsonk[szerkesztés]

Szerintem ez szócikk ebben a formában, túlságosan a napi, aktuális hírekhez kapcsolódik. Kistelekihez hozzátartozik sportolói és sportvezetői múltja. Sokszor kifogásoljuk, a túlzottan személyes információk, bulváros közlését. Nála viszont indokolt lenne a család; például a lánya említése, aki mégiscsak neves, válogatott vízilabdázó. Javaslom egy objektív tárgyilagos résszel a szócikket kiegészíteni, és kivenni a félreértésekre adó feltételezéseket. A szubcsonk sablont ezen hiányosságok miatt tettem be. – Kispados vita 2009. december 23., 11:37 (CET)Válasz

Szubcsonk csiki-csuki[szerkesztés]

Hivatkozom a wiki írott és íratlan szabályaira, miszerint a cikket a vitalapon indokolva jelöltem szubcsonk sablonnal. Ennek törlésre mindenféleképpen indoklást kíván.

Egyébként továbbra is az a véleményem, hogy a szócikk csak azért született mert az évvégi uborkaszezon egyik lerágott csontját -Kisteleki lemondása- átvettük, mintha bulvár lap lennénk.

Különben csak feltételezések vannak, nem tudom hogy ezek taglalásába miért kell a wikinek beavatkozni. Egy korrekt Kisteleki szócikkben természetesen beleférne a váratlan lemondás is. Dehogy ez legyen a szócikk alapja ez nem lexikonszerű.

Egyébként visszaállítom a szubcsonkot és várom a következő törlés előtt az indoklást is. CSAK A WIKI SZELLEMÉBEN! A hiányzó bekezdéseket szakasz-csonk sablonra állítottam. – Kispados vita 2009. december 23., 23:04 (CET)Válasz

Nem bulvár. Kisteleki István eléégé nevezetes, ahhoz, hogy szócikk lehessen, ha ennek apropója van az nem baj. Lemondása, pedig nem bulvár hír. - Csurla vita 2009. december 23., 23:12 (CET)Válasz
Részemről a vita befejezve. Miért? Pont azért bulvár mert csak a lemondása miatt szerepel a szócikkben, semmi egyéb. Egyébként nem vagyok támogatója az olyan szócikkeknek, amelyek fejezetei eleve szakasz csonk sablonnal indulnak. Sajnos ezen a fronton -sem- működik a wiki,nagyon ritka, hogy a kollektíva építene fel egy szócikket. Lásd ezt a szócikket. Egy nap alatt sem bővítette senki Kisteleki lányának sikereit, de azt sem hogy hol szerzett magas szintű diplomát és azt sem, hogy az MTK-nál klubigazgatóként milyen sikereket, kudarcot ért el.

A szubcsonkot most már nem állítom vissza. Ugyan minek, ha presztizs a minőség elé kerül.

Részemről ennyi. – Kispados vita 2009. december 23., 23:36 (CET)Válasz

Nézz a naptárra. Karácsony van. Most nem a bővítgetés az első. 1-2 héten belül tartalmasabb lesz a cikk. --Csurla vita 2009. december 24., 07:53 (CET)Válasz