Vita:Keszthely

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Cscr-former.svg
Ez a cikk kiemeltszócikk-jelölt volt. Itt találod meg, miért nem kapta meg a kiemelt státuszt. A régebbi jelöléseket itt gyűjtjük össze.
Flag of Hungary.svg Ez a szócikk témája miatt a Magyar települések műhelye érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Besorolatlan Nem értékelt
Ezt a szócikket még nem sorolták be a kidolgozottsági skálán. Ezt a szócikket még nem értékelték a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: ismeretlen
Magyar településekkel kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Története[szerkesztés]

Ez a szakasz túl hosszú, fel kellene bontani valami okos elgondolás szerint. – KovacsUr 2005. augusztus 18., 18:38 (CEST)

„A török megszállástól napjainkig”: Ez nem a legjobb így, mivel Keszthelyt nem foglalták el a törökök. Bár még nincs konstruktív javaslatom az alcímet illetően.--Strapontin 2005. augusztus 18., 20:01 (CEST)
így most jobb. Bocs, összekevertem Zalaegerszeggel, mert azt fordítottam most az angol wikinek. Igaz, azt se hosszú időre foglalták el. :) Alensha  * 2005. augusztus 18., 20:09 (CEST)

Photos[szerkesztés]

Sorry for writing this in English; I was in Keszthely last week and took some photos, maybe someone wants to use them here? The link to the pictures http://www.flickr.com/photos/tillwe/tags/keszthely/ and they are CC lizenzed, so freely usable -- de:Benutzer:Tillwe 132.230.104.57 2005. augusztus 30., 17:02 (CEST)

Fordítás: Az anonim szerkesztő nemrég járt Keszthelyen és készített pár képet (ld. hivatkozás), szabadon használhatók cc-by-sa licenceléssel.

Excellent, thanks a lot! We are always grateful for freely usable photos. --DHanak :-V 2005. augusztus 30., 17:18 (CEST)

I uploaded some pictures, there are several more which could be used in the article, but I ran out of time. / Párat feltöltöttem, de kifutottam az időből, noha van még szép, jól használható kép. -DHanak :-V 2005. augusztus 30., 17:54 (CEST)

szép[szerkesztés]

szép ez a cikk, felőlem akár kiemelt is lehetne. Leicester 2006. március 8., 15:31 (CET)


Name of the Town[szerkesztés]

Where does the name come from? Maybe the German word Kastell? Rasmusklump vita 2015. augusztus 28., 17:03 (CEST)

Lektorálandó - egyes létesítményekről ömleng, másokat meg sem említ[szerkesztés]

A jelenlegi szöveg eléggé részrehajló, megemlít olyan rendezvénysorozatot, amelynek vége szakadt, ám nem szereplenek benne pl. a következő intézmények:

  • Goldmark Károly Művelődési Központ (GKMK), 8360 Keszthely, Kossuth L. u. 28.
  • Balaton Kongresszusi Központ és Színház (BKKSz), 8360 Keszthely, Fő tér 3. (ez e név el van írva egy másik szócikkben, mindjárt javítom).--Linkoman vita 2019. április 16., 13:17 (CEST)