Vita:Half-Life (videójáték)

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ez a szócikk a következő műhely(ek) cikkértékelési spektrumába tartozik:
Videójátékokkal kapcsolatos szócikkek (jól használható besorolás)
Sci-fi témájú szócikkek (jól használható besorolás)
Ez a cikk kiemeltszócikk-jelölt volt. Itt találod meg, miért nem kapta meg a kiemelt státuszt. A régebbi jelöléseket itt gyűjtjük össze.

A Half-Life Története (szócikkből kivágva)[szerkesztés]

Kivettem, a szócikkben össze van foglalva a történet, szerintem kellő terjedelemben. Ha bővíteni szeretnéd, akkor tedd úgy, hogy valami kohézió is maradjon.

Mellesleg az alábbi szöveg fordításként is jogsértő, mert az eredeti szerző tudtommal nem engedélyezte a felhasználását:

This guide, its content, and its design is copyright Chan Karunamuni, except where cited.

-- nyenyec  2006. szeptember 5., 20:39 (CEST)Válasz


A half life ot novenber 19 en adtak ki Dudás Balázs vita 2018. július 12., 00:11 (CEST)Válasz

Half life videojatek[szerkesztés]

Megkell Dudás Balázs vita 2018. július 12., 00:09 (CEST)Válasz

A Half-Life: Uplink törlési megbeszélésének eredménye (2021. március)[szerkesztés]

Törlési megbeszélés lezárt jegyzőkönyve


Az alábbi törlési javaslatot archiváltuk. Kérjük, ezt a megbeszélést már ne módosítsd! A további hozzászólásokat a cikk vitalapjára írhatod. Ezt a lapot már ne szerkeszd!

Az eredmény: Önállóan nem nevezetes. GhostDestroyer100 bedolgozta a lényeget a játék főszócikkébe, maga a cím átirányítássá alakítva. Köszönet GhostDestroyernek a bedolgozásért. – Crimeavita 2021. március 7., 08:36 (CET)Válasz

Half-Life: Uplink[szerkesztés]

(cikkcikk szerkesztésevitavita szerkesztésemunkalapmunkalap szerkesztésetörténethivatkozásoklogdellogfigyeltörölátnevezjogsértőzlevédlezárWP:AK)
Ez egy törlési javaslat megbeszélése. A cél nem feltétlenül a lap törlése, hanem – ha lehetséges – a hibák kijavítása. Kérjük, ha hozzászólsz, kerüld a hibás érvelést és tartsd szem előtt a Wikipédia idevágó szabályait (nevezetesség, mi nem való a Wikipédiába?).

Nem nevezetes GhostDestroyer100 vita 2021. március 2., 15:49 (CET)Válasz

A Half-Life demó verziója. A cikk nem tüntet fel megbízható, független forrásokat, és keresés során sem találtam jobb forrásokat, csak letöltő linkeket minden mennyiségben, rajongói oldalakat, youtube-ot és hasonlókat. Az interwikiken sem jobb a helyzet: a litván cikkben egyetlen forrás sincs, a svéd cikkben pedig egyetlen külső hivatkozás van megadva egy letöltő link formájában, ami egy enciklopédiában szerintem több, mint durva. 2010-ben készült a cikk, és 2021. február 25.-én tette rá Shimarin a {{nevezetesség}}(?) sablont. GhostDestroyer100 vita 2021. március 2., 15:49 (CET)Válasz

 összevonandó Bedolgozandó a Half-Life (videójáték) cikkbe, az enwikihez hasonlóan. – FoBe üzenet 2021. március 4., 22:57 (CET)Válasz

@FoBe: A fontosabb részeket bedolgoztam. GhostDestroyer100 vita 2021. március 5., 11:25 (CET)Válasz

@GhostDestroyer100: Köszi, így szerintem jó lesz. FoBe üzenet 2021. március 5., 13:00 (CET)Válasz

A fenti megbeszélést archiváltuk. Kérjük, további hozzászólásokat már ne írj hozzá! Ezt a lapot ne szerkeszd!