Vita:GS1

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Linkoman 4 évvel ezelőtt a(z) Források hiánya témában

Több szakasz is szó szerinti másolat: [1], [2]Timish levélboksz 2009. október 7., 11:47 (CEST)Válasz

Kedves Timish!

Jómagam a GS1 Magyarország Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Zrt képviseletében szerkesztem a szócikket. Az általad kiemelt forrás, a GS1 Magyarország hozzájárulásával került fel a [3] és [4] oldalakra. A cikkek szerzője a GS1 alkalmazottja, így úgy vélem, a publikálása ilyen formán jogszerű. Érdeklődnék, hogy ez esetben is meg kell-e jelölnöm a forrást és mi a teendőm, ha tulajdonképpen "én" vagyok az?


A GS1 MAGYARORSZÁG nevében ezúton kijelentem, hogy a GS1 című szócikken megjelentetett információkat a GS1 MAGYARORSZÁG Globális Azonosító és Kommunikációs Rendszereket Működtető Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság engedélyezi.– Aláíratlan hozzászólás, szerzője Csányi Zsófia (vitalap | szerkesztései)

Források hiánya[szerkesztés]

A Wikipédia nem reklámfelület semmilyen szempontból. Nem jó, ha saját munkatársak szerkesztgetik, mert nagyon nehéz semlegesnek és tárgyilagosnak maradni, ami a Wikipédia célkitűzése.

Pl. nincsenek független részletező források a nevezetesség alátámasztására.

továbbá saját honlapról idézetek esetén Wikipédia:Engedélykérés szükséges! – Rodrigó 2017. október 5., 19:03 (CEST)Válasz

Valaki tévedésből kitörölte a saját honlapról származó szövegeket. Bár az idézéshez nem kell semmiféle engedély, ám a szöveg valóban tartalmaz reklámjellegű megállapításokat. További forrásra lenne szükség.--Linkoman vita 2019. május 24., 09:20 (CEST)Válasz