Vita:Így neveld a sárkányodat (film)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Crystal Clear app camera.png Ez a szócikk témája miatt a Filmműhely érdeklődési körébe tartozik.
Bátran kapcsolódj be a szerkesztésébe!
Vázlatos Kevéssé fontos
Ez a szócikk vázlatos besorolást kapott a kidolgozottsági skálán. Ez a szócikk kevéssé fontos besorolást kapott a műhely fontossági skáláján.
Értékelő szerkesztő: Misibacsi (vita), értékelés dátuma: 2011. december 4.
Filmekkel kapcsolatos szócikkek Wikipédia:Cikkértékelési műhely/Index

Egyértelműsítés[szerkesztés]

Ide minek az hogy (film)? Nehogy valaki azt higgye, hogy egy útmutatót fog találni, amely arról szól, hogyan nevelje sárkányát? – áкos9702 posta 2012. augusztus 11., 15:26 (CEST)

Nem egészen. Hanem inkább azért, hátha előkerül egy ugyanilyen című könyv (ha még eddig nem lett volna) és arról készül egy szócikk, akkor ezzel meg lehet különböztetni. Hungarikusz FirkászIde írkássz! 2012. augusztus 11., 15:31 (CEST)
Akkor mind1ik filmhez lehetne ilyet tenni. – áкos9702 posta 2012. augusztus 11., 15:41 (CEST)
Elméletben igen, de persze nem készül minden filmhez könyv, vagy fordítva, vagy esetleg más művészeti ágakkal kiegészülve. Erről már voltak nagyobb viták többször is. Véleményem szerint elég lenne csak akkor egyértelműsíteni, ha biztosan létezik alternatív feldolgozás és arról szócikk is várható. Hungarikusz FirkászIde írkássz! 2012. augusztus 11., 15:44 (CEST)
Most lesz egy tévésorozat belőle, azon épp most dolgozom, de angol címet adok a szócikknek, mert még nem biztos, hogy Így neveld a sárkányodat lesz a címe. De nem tudom, hogy várható-e belőle könyv. – áкos9702 posta 2012. augusztus 11., 15:51 (CEST)