Szerkesztővita:Szilvi79

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Szente 11 évvel ezelőtt a(z) Omnie-book témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Szilvi79!

Üdvözlünk!

A figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Idekattintva találsz erről többet.

Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.

Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak idekattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tied. Kialakításához segítséget itt találsz.

Ilyen szerkesztővitája is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, és akkor egy sárga csík automatikusan figyelmeztet.
A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők.
Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2008. november 11., 22:39 (CET)Válasz

If you don't speak Hungarian, please click here.

Meg Cabot[szerkesztés]

Szia, kicsit megformáztam a cikket, tettem rá bevezetőt, és kivettem a bulvárinformációkat. Kérlek, csak olyan információkat írj a cikkekbe, amik enciklopedikus tartalmúak - tehát az életrajz szempontjából fontosak, és nem bulvár jellegűek, mint a vérfeltörlés, meg az édesapjával kapcsolatos információk. Aki ilyesmire kíváncsi, majd a külső linkek segítségével megtalálja azokat, enciklopédia vagyunk, képzeld el ha a Nagy Magyar Lexikonban ilyeneket olvasnál... :-) A cikkek célja az alany munkásságnak, jelentőségének bemutatása, nem rajongói oldal építése. Kivettem a kiadóra vonatkozó számtlana linket, kérlek bánj óvatosan a ülső linkekkel, azoknak kizárólag a ==Külső hivatkozások== fejezetben van helyük, korlátozott számban. Mivel ott már szerepel a kiadó linkje, fölösleges minden fejezetbe betenni (és ez ráadásul reklámnak is minősül. Amúgy a cikk egészen szépen alakul, ha segítségre lenne szükséged, szólj nyugodtan. Üdv és jó szerkesztést, – Timish levélboksz 2009. június 18., 09:48 (CEST)Válasz

Kép[szerkesztés]

Szia! A képet ne a Commonsba töltsd föl, hanem ide a Wikipédiába (oda csak közkincs és pár más licenc mehet, ők törölték a képedet). Azonban érdemes feltöltés előtt előkeresni az engedélyt, és elküldeni a permissions-hu@wikimedia.org címre. Azon a címen segíteni is tudnak, hogy milyen licencsablonokat kell majd ráraknod a képre. Lásd még WP:ENGED - Matthew (hűtőszekrényajtó) Vigyor 2010. május 7., 15:11 (CEST)Válasz


Köszi a segítséget!!!

Omnie-book[szerkesztés]

Ezt a fogalmat a google keresőn nem találtam. Van erre forrás? --Szente vita 2012. június 13., 18:58 (CEST)Válasz