Szerkesztővita:Saddalim

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Az alant látható kis dobozt emlékbe itthagyom, jó kis nosztalgikus érzést nyújt... Hej, amikor még újonc voltam...


Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Saddalim!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Totya (vitæ) 2007. január 8., 17:57 (CET)Válasz[válasz]

Az ember tragédiája[szerkesztés]

A megadott forrás (Lengyel György írása) szerint 1953-ban "a Tragédia 1953-ban már több mint hat éve be volt tiltva" - nos, ha több, mint hat éve, akor az utolsó előadása logikusan nemigen lehetett később, mint 1946 (innen származik a dátum). Úgy látszik, a szerző valójában "majdnem hat éve"-t vagy "kb. hat éve"-t akart mondani, csak nem sikerült neki, hiszen a plakát tanúsága szerint 1947-ben volt az utolsó előadás.

2008. július 21., 23:50 (CEST)

Anon[szerkesztés]

Ez nagyon jó volt! Jót röhögtem rajta. :-) Mivel érdemes, hogy megmaradjon az utókor számára, átpakoltam ide: Wikipédia:Rossz_viccek_és_egyéb_törölt_zagyvaságok#Az anon definíciója. Cassandro George Cross Malta.svg Vallettai ħelyőrség 2008. július 29., 02:36 (CEST)Válasz[válasz]

} Gubb