Szerkesztővita:Sümegi Zotlán Péter

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Sümegi Zotlán Péter 9 hónappal ezelőtt a(z) Re Magánegyetem témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves Sümegi Zotlán Péter!
If your Hungarian is sub-optimal, please click here.
A Wikipédia alapelvei
A projekt alapvető elvei, céljai
Wikifogalmak szójegyzéke
A leggyakrabban használt kifejezések és rövidítések
Felküldési segédlet
Ha olyan fényképet akarsz felküldeni, amit magad készítettél, feltöltheted az összes Wikimédia-projekt közös tárhelyére, a Wikimédia Commonsra

A SZITA Ládája Egyetem vállalati struktúrája - rövid info - részlet

Re Magánegyetem[szerkesztés]

Azt hiszem, összetéveszted a Wikipédiát egy hirdetési újsággal, közlönnyel vagy effélével. Nem innen kell "tájékoztatno a vezetőséget is, és a finanszírozó vállalat részvényeseit is" semmiféle projekthez. A Wikipédia továbbá nem a reklám helye. Kérlek, olvasd el figyelmesen a fenti üdvözlősablon linkjeit! – Pagony üzenet 2023. július 4., 00:53 (CEST)Válasz

(idézet innen: Magánegyetem) Ez az oktatással kapcsolatos lap egyelőre csonk (erősen hiányos). Segíts te is, hogy igazi szócikk lehessen belőle!

Szívesen segítettem, de sürgősen legyen ott, amit kiigazított információt a félretájékoztatás révén eltüntettél! Köszi. – Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 4., 01:24 (CEST)Válasz


Rosszul hiszed, de próbáld egy templomban, ott sikered lesz ezzel a dumával.
Ez nem hirdetés, tájékoztatás, és kötelező, és szerintem nektek is Vikiseknek kötelező, mert különben elferdítenétek a tényeket. Csók.
Ugorj neki, de aludd ki magad, ha itthon vagy, Magyarországon, ilyen későn ne legyél fent.
Független Média, nem igaz?
Mert ez azt jelenti, hogy nem a projekt a magánegyetem, és kérlek vegyél vissza egy ilyen informatív portállal kapcsolatos hozzáállásnál, nem egyoldalúan kell enciklopédiát írni, hanem pártatlanul.
Mit látsz reklámban ezen?
Mert ha valakinek azt mondanák, hogy mehet a YALER-re, akkor te fogod biztosítani az itthon maradottak részére az ilyen reklám költségekre is éhező kiscsoportosok igényeit, hogy biztosan ne menjen ki olyan messzire?
Itt van különb is. Még csontfűrészelés know-how épp jobb helyen tanultaktól is. Gondolom.
Álmiodj mást, ez független média, de írhat prémium médián is, épp arról is, hogy miért helytelen a legtöbb szócikk. Ami nem reklám.
Vagy hiányzik pénz, mert régen is fizettem, csak visszaugrott, nem tudom, hogy miért.
Kérlek olvasd el figyelmesen ezt a szöveget.
És nem nagyon értesz a reklám iparhoz, de olyan oktatás nem lesz, menj Hawaii-ra ha olyat akarsz tanulni, én se értek hozzá. Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 4., 01:01 (CEST)Válasz
Ja, elfelejtettem írni, hogy se a vállalat, se a magánegyetem esetén nincs projekt pénz. Csak magántőke, és ki is van zárva minden állami és önkormányzati támogatás, vagy projektecske, nem lenne étvágyam hozzá, nem fér már hova, Mind megettem ami állami volt, Oxi akármit, meg kispénzes brigantikat mind, és nem fér sehova sem.
És nem is lehetne hova rakni, nem értem amúgy sem hogy milyen projektekről akarsz beszélni. Itt nem lesz sehol ilyesmi.
Vagy ez a wiki izé az projekt csak, és azért nem működik a publikálása a negyedik magánegyetemnek, és az ötödik azért csak archívumban van?
Kint, mindenhol, még Afrikában is az Angol nyelvű lap szerint van sokkal több magánegyetem. Vagy ezek szerint van itthon is, csak Pagony-ka nem léphetett a kiscsoportból, vagy nagycsoportból az első osztályba?
De megnézted a bizonyítványod Szignatúráját ugye? Vagy ilyen mesterséges lótusz vagy? Pagonyka? Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 4., 01:06 (CEST)Válasz
Ne haragudj, de ott veget er a vita szerintem, amikor atcsap szemelyeskedesbe. En se ertettem, mit keres ez a szoveg a bemutatkozo lapodon, de az, hogy valaki ezt megkerdojelezi es a nevevel gunyosan viccelodve szemelyeskedsz, abszolut unintelligens dolog. Ez nem vitakultura, es foleg nem kepviseli a Wikipedia ertekeit. Kerlek, hogy ezt hagyd abba, mert ennek itt nincs helye. nyiffi 2023. július 4., 17:35 (CEST)Válasz
Bocs, de vita nincs, amikor nem személyeskedés az, ha egy tényszerű tartalomjavítást eltávolítanak nyilvánvalóan kialvatlan, vagy mesterséges entitások. Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 4., 19:08 (CEST)Válasz
De miért nem kerestek olyan infrastruktúrát, ahol nem kell oktalan indokokkal tényszerűjavítás eltávolítani egy olyan egyértelműen független Média oldalán, ahol állítólag független magánegyetemről van tájékoztatást, és a tájékoztatást közlő állítólag független Média nem független módon, tehát indokolatlan cenzúrát talán valami zsarolásban reménykedve alkalmaz.
Nem láttad a kiírást, hogy alapítás alatt?
Húz szemüveget, akkor lehet, hogy nem lesz FOLT-os, amit látsz a kontaktlencséd miatt! Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 4., 19:11 (CEST)Válasz
Nem teljesen ertem, miert gondolod, hogy egy olyan kozossegben, ahol az emberek egyutt dolgoznak es egyutt epitik ezt az online enciklopediat, jo valasz az, hogy huzzak szemuveget, ha elmulasztottam elolvasni egy mondatot. En normalis hangnemben irtam neked, nem hiszem, hogy megerdemlem ezt, hogy gunyosan beszelj velem vagy Pagonnyal. Az, hogy most alapitjak eppen, az sajnos nem indok arra, hogy felkeruljon a Wikipediaba. Annak idejen nagyon sokan sok fejtoressel meghataroztak, hogy a Wikipediaba kerulesnek mik legyenek a feltetelei, errol itt olvashatsz: Wikipédia:Nevezetesség, valamint fuggetlen forrasok kellenek hozza, amik a temat teljes egeszeben targyaljak, ilyen peldaul az ujsagcikk, konyv, interju, dokumentumfilm, eletrajzi regeny, esetleg honlap, de az utobbi a leggyengebb lancszem, mert honlapot barki hozhat letre manapsag barmilyen tartalommal. Arrol pedig itt olvashatsz, hogy mi az, ami nem valo a Wikipediaba. En azt gondolom, hogy az eddigi informaciok alapjan a kerdeses tartalom inkabb nem valo a Wikipediaba, de itt a lehetoseg, hogy ervelj, forrasokat hozz es megbeszeljuk. Arra szeretnelek kerni, hogy a Wikipédia:Civilizált viselkedés ertelmeben mellozd a lekezelo stilust, mert ez nem fogja elorebb vinni a parbeszedet. Koszi! nyiffi 2023. július 4., 19:33 (CEST)Válasz
Type V. vagy VI. viselkedésmintát értesz ez alatt, mert ugyebár lehetetlen, amit javasolt, ott van mindenhol körben, gömbszerűen a lenyomat.
Elég, ha csak a Black Hole hálózatok működését végiggondolod.
A lekezelő sítust nyilván nem te határozod meg, mint mindenre a kedved szerint rádobható érvet, ha csak kedved van mellőzni egy okszerű, és tényekkel összefüggő javítást.
Vagyis ha provokálsz valakit, akkor nincs jogod kritizálni az esetleges felháborodott hangnemet, ami nem tudom, hogy miért lenne lekezelő stílus, főleg kettős mérce szerint a saját provokációdat nem úgy tekintve, és a választ nem tekintve elfogadott kommunikációs módnak, egyezményes és nem ilyesminek tekintett stílusnak.
Ne használj kettős mércét, és ne törölj olyan tartalmat, amit nincs jogod felülbírálni, ha az a javítás előtt egyértelműen megtévesztésre próbált hajazni.
A Magánegyetem, mint szó cikk már bekerült a Wikipédiába, mint nevezetesség, így ha megtévesztés a célja, akkor is javítani szükséges.
Amit indítok, alapító társaimmal együtt, az pedig egyértelműen ilyen nevezetességhez, Magánegyetemhez, mint szócikkhez, és mint nevezetességhez kapcsoló elkerülhetetlen új információt egyértelműsítő két új szócikk kell, hogy legyen. Ezek: A SZITA Ládája Egyetem, és az Angol nyelven megadott megfelelője, az Ark of Sieve University.
A te, illetve a Wikipédia szabálya szerinti minden javítás (a megtévesztő Magánegyetem szócikk esetén), és a két egyértelműsítő szócikk, az alapítás alatti magánegyetem, ami nevezetesség lesz, mert NULLA induló forrásokkal konkrét épület is lesz, nem csak oldalajtó valahol, akármilyen random feliratú épületnél.
A Wikipédia pedig nyilván nem törölhető, lehetetlen, mert mindig lesz olyan, akár Black Hole hálózat, ahol a teljes másolata elérhető.
Az önkényes, és rosszhiszemű magatartás viszont járhat olyan következménnyel, hogy néha egy-egy Internethasználó másik szerver válaszát kapja meg, ahol majd csak azt látja esteleg, hogy törölve, és mert nem szabad enciklopédia volt, hanem önkényes, és megtévesztésre törekvő. Vagyis nem csak téves információkat tartalmazó, hanem szándékosan, rosszhiszeműen önkényesen a megtévesztést fenntartani akaró információkat, javítás után is, meg se kérdezve, hogy miért volt indokolt a javítás. Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 4., 23:24 (CEST)Válasz

Ne törölj![szerkesztés]

Üdvözöllek! Kérlek, ne törölj ki teljes bekezdéseket vagy egész oldalakat a Wikipédiában, és ne hozz létre üres oldalakat. Ha egy olyan cikket törölsz, amely egyszer már szerepel a Wikipédiában, tehát egy duplikátum, kérlek, hogy a törlés után csinálj belőle átirányítást a másik cikkre. Ha úgy érzed, hogy a cikk tartalma hibás, egyoldalú vagy rossz, arra kérlek, hogy a törlése helyett inkább bővítsd vagy cseréld ki a helyes tartalommal, vagy legalább jelezd a problémát a cikk vitalapján. Ha úgy véled, nincs remény a lap „megmentésére”, kérlek, hogy olvasd el a törlési irányelveket a további lépésekhez. – nyiffi 2023. július 4., 19:38 (CEST)Válasz

Korábbi megjegyzésekre reagálok:
Nem projektek hirdetése miatt regisztráltam ezzel a felhasználónévvel, a projekt, amire gondoltál, az nem is a közlemúltban volt. Munkavállalás volt, ami során a MOL Sonar projekten dolgoztam, azt tényleg támogatta a MOL, egészen más magánoktatás révén feltehetően, mint ami miatt a Magánegyetem szócikket javítani szeretném. Az projekt volt, nem az én projektem, egy Budapesten élő személy projektje volt, majdnem 20-an dolgoztunk rajta, én 3 évig, 2021-ig dolgoztam ott, azon a projekten.
Talán félreértetted az egyik weboldalt, ami válóban még létezik, kicsit kapcsolódik is egy közös Diploma megszerzéséhez, ami a magánoktatás elmúlt 40 évnyi időszakának a lezárása, és elkerülhetetlen, hogy megerősítve, és megvédve legyen úgymond vállalatok, és vállalkozások indításával is. És Plusz Egy vállalat lesz, amely a magánegyetem elindításával is kifejezi a közös Diploma megszerzését.
NYilván nem én töröltem teljes bekezdéseket, a Szerkesztői oldalam kivételével, ahol ott annak nem volt helye, mert egy használattal kapcsolatos kioktatás került annak a máshol meg nem hagyott és már megtévesztő tartalmaknak a helyére, amelyeket a Magánegyetem szócikkből mentettem át, a saját már valós információkat tartalmazó javításaimmal együtt.
Megjegyzem, hogy nem tudom kontrolálni a laptomhoz történő hozzáférést, illetve nyilván vannak klónozott és Balck Hole hálózatok általi kommunikáció rendszer általi módosítások is akkor ezek szerint.
Teljes oldalt nem is töröltem, épp az egyik Admin itt fentebb törölte az egész Szerkesztői oldalamat úgy, hogy még laptörténet se maradt meg hozzá.
A helyes tartalommal kapcsolatos javításom persze épp a hivatkozott Admin által lett kérdés nélkül törölve, úgy, hogy nem is használta a vitalapot. Így a fenti javaslataidat javaslom a részedre, vagy aki törölte a tartalmakat (Ark of Sieve Univcersity szócikk, és az A SZITA Ládája Egyetem szócikk oldalakat) úgy, hogy a laptörténet meg sem tekinthető, se vitalap tekintetében, se az oldal tekintetében, és ez mégegyszer ennek a két szócikknek a tekintetében ne forduljon elő, értve vagyok?
A Magánegyetem szócikk pedig szintén nem tartalmazza a javításaimat, konkrétam azt, hogy mi a magánegyetem jellemzője.
De ez a szép az egészben, hogy én se tudom elérni a MacBook-on a beírt tartalmaimat, és mégis lesz másolata, mert itt van a fejemben, az emlékeimben, és újra le fogom írni, csak elébb a saját írásaim között.
És akár nem az Interneten szereltetve.
Ilyen megjegyzés is volt közte, hogy az információ, a tudás úgy is megőrizhető, hogy akár csak papír alapon van nyilvántartva. Esetben csak az emlékeimben, és nem számít, hogy változó megfogalmazással fogom újra leírni, lehet, hogy sokkal jobb lesz a végeredmény. Sümegi Zotlán Péter vita 2023. július 4., 23:07 (CEST)Válasz