Szerkesztővita:Munifhu

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Laudator 15 évvel ezelőtt a(z) Mohamed lektorálás témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Munifhu!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Ilyen vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Karmelaüzenőlap 2009. január 27., 10:23 (CET)Válasz


If you don't speak Hungarian, please click here.

Üzenet vár rád[szerkesztés]

A Vita:Abdul-Fattah Munif lapon üzenetet hagytam a számodra. Karmelaüzenőlap 2009. január 27., 10:24 (CET)Válasz


Mohamed lektorálás[szerkesztés]

Kedves Munifhu! Létrehoztam a Mohamed Wikidézet lapot, az angol nyelvű alapján, legjobb tudásom szerint fordítva. Beroesz nekem azt mondta, hogy te járatos vagy az iszlám kultúrában, ezért ha nem nagy teher számodra, megkérhetnélek rá, hogy lektoráld az előbb említett lapot? Előre is köszönöm segítséged, – Laudator vita 2009. február 5., 20:39 (CET)Válasz