Szerkesztővita:Kisser~huwiki

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Tgr 18 évvel ezelőtt a(z) Image:Kyla cole.jpg témában
Üdv a Magyar Wikipédiában! Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. Ha nemcsak olvasni, hanem szerkeszteni is szeretnéd a lapokat, itt olvashatsz arról, hogyan kezdj neki. A szerkesztést a Homokozóban gyakorolhatod. További útmutatókat a Wikipédia:Irányelvek és útmutatók lap tartalmaz. Ha bármi kérdésed lenne amire nem találsz választ, akkor a Portán vagy a Kocsmafalon érdeklődhetsz. Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon. A vitalapokon így irhatod alá hozzászólásaidat: ~~~~. Sok sikert és jó szerkesztést! Ali 2005. szeptember 6., 01:00 (CEST)Válasz

Image:Kyla cole.jpg[szerkesztés]

Légyszi adj meg a képhez megfelelő licencet (Lásd még: WP:FÚ, Wikipédia:Képek licenceinek megadása), hogy tudjuk valóban jogosan használja-e azt a Wikipédia!

Kösz, Ali # 2005. szeptember 6., 01:00 (CEST)Válasz

Mivel a licenc megadását, ha jól látom, elmulasztottad, a képet törlésre jelöltem a Wikipédia:Törlendő képek oldalon. Amennyiben e hiányt pótlod, vagy ha szerinted a jelölés tévedésből történt, légyszi ezt jelezd itt! Köszönöm, Ali # 2005. szeptember 7., 02:30 (CEST)Válasz
Szia! Úgy láttam tettél egy kísérletet arra, hogy megadd az általam kért információkat

amit egyrészt köszönök, másrészt azonban sajnos kénytelen vagyok rámutatni arra, hogy bár a forrást immár tudjuk, azt, hogy eme kép milyen licenc alapján használható fel a Wikipédiában, még mindig nem. Kérlek, válassz egy, a felhasználás feltételeinek megfelelő sablont innen: Wikipédia:Képek licenceinek megadása, és írd hozzá légyszi a kép információs lapjához (itt: http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=K%C3%A9p:Kyla_cole.jpg&action=edit)

(Bocs, hogy még mindig ezzel bosszantalak, hidd el, ez nekem se kellemes (sőt), de a licenc megadása olyasmi, amit az esetek nagy részében sajnos csak a kép felküldője tud megtenni. :-)

--Ali # 2005. szeptember 8., 00:57 (CEST)Válasz

Ne vedd rossz néven, de egyszerűbb lenne, ha a képlicenszekkel való kísérletezés helyett megmondanád, hogy miért gondolod, hogy a kép felhasználható, és akkor megmondanánk, hogy milyen licensz kell neki. --TG® 2005. szeptember 9., 15:05 (CEST)Válasz

Wikipédia:Véleménykérés/Data Destroyer[szerkesztés]

User:Data Destroyer bejelentkezése óta kimagaslóan durva hangnemben, és kimagaslóan sok személyeskedést elkövetve fogalmazza meg véleményét a Wikipédia-vitalapjain.

(például: csökkentértelmű szerkesztők, balfasz, elmebeteg, barom, ámokfutó, gerinctelen, fóbiás, mániákus, zsiványgábor, hisztérikus, hülye, szellemi impotens, netbohóc, nincsen neki esze, otromba hülyegyerek, ki kell írtani, mentális gondokkal küzdő ember, ki nem szarja le, ostoba, mániákus stb)

Az eddigi felkérések mind eredménytelenek voltak, mert ha történt is igéret a személyeskedés abbahagyására, azt tett nem követte. Az általa használt hangnem, ha gyökeret ver a Wikipédiába lapjain mérgezi a légkört, elmérgesíti a vitákat, és sok, Wikipédia számára értékes jelenlegi és potenciális szerkesztő kedvét elveszi nemcsak a megbeszélésektől, de az egész Wikipédiától is. Ha te sem szeretnéd, hogy a magyar wikipédiát személyeskedések uralják, hanem hozzánk hasonlóan nyugodt szerkesztési környezetre vágyol, akkor gyere és tegyél is érte valamit! Támogasd aláírásoddal a kezdeményezésünket, akik elítélik az ilyen viselkedésformát.

--Nobel-békedíjért pedálozok 2005. szeptember 9., 14:59 (CEST)Válasz

A felhasználóneved meg fog változni[szerkesztés]

2015. március 20., 08:31 (CET)

Átnevezve[szerkesztés]

2015. április 19., 10:35 (CEST)