Szerkesztővita:Kisjuditka

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Teemeah 14 évvel ezelőtt a(z) Kép engedélyeztetése témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Kisjuditka!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Funatic vita 2008. október 17., 15:34 (CEST)Válasz

If you don't speak Hungarian, please click here.

Leírást a képhez[szerkesztés]

Kedves Judit, kérlek adj meg leírást a képhez. Ha te vagy az a színésznő, akiről a kép készült, akkor azt is jelezd kérlek! Leírás nélkül a képet kénytelenek leszünk törölni! Ezekre az adatokra lenne szükség:

Leírás

Szabó Judit színésznő (engem ábrázol)

Forrás

Kaiser Art

Dátum

2003

Helyszín

Budapest

Szerző

Kaiser Ottó - Kaiser Art

Engedély

Nem engedélyezem a felhasználását

Más változatok

Egyéb képek

Kérlek kattints ide az adatlap kitöltéséhez! – Beroesz 2009. október 14., 15:50 (CEST)Válasz

Kép engedélyeztetése[szerkesztés]

Szia, Fájl:Juhász Illés színész.jpg ehhez a képhez kellene felhasználási engedély a színháztól, ha a kép a színház tulajdona, esetleg a színésztől. Mivel a képet, valószínűsítem, nem te készítetted, írásos engedély nélkül nem tudjuk itt használni. Kérlek küldess engedélyt a permissions-hu[kukac]wikimedia.org címre, melyben a kép készítője/tulajdonosa engedélyezi a kép a megadott szabad licenc alatt történő publikálását. A Wikipédia:Engedélykérő szabványlevelek oldalon találsz további segítséget. – Timish levélboksz 2009. október 17., 16:48 (CEST)Válasz