Szerkesztővita:Hulitvanian

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Dunee 15 évvel ezelőtt a(z) Warez témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Hulitvanian!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Cassandro Ħelyőrség 2008. november 7., 10:40 (CET)Válasz

If you don't speak Hungarian, please click here.

Warez[szerkesztés]

Szia, köszönöm, hogy minõségi anyagokkal bõvíted ezt a szócikket, remélem másokkal is így teszel majd. Üdv, Dunee msg 2009. április 28., 11:49 (CEST)Válasz

Szia! Köszönöm a gratulációt, majd igyekszem jobbá tenni a Wiki-t! :-) (UI: a forrásnál nem tudnád nekem normálisan linkekre cserélni a szöveget? Köszí!)

Szia! Kijavítottam, amit kértél. Webhivatkozások idézéséhez a Sablon:Hiv-web-et használjuk, nézd meg, hogy a forrásban hogyan néz ki. Az egyik forrást két helyen is idézed -- ilyenkor csak az elsõnél kell teljes hivatkozást megadni: <ref name="hivatkozás neve" {{hiv web |url=http:// bla bla bla}}</ref> formában, az összes többinél elég egy síma <ref=hivatkozás neve/>. Az egész lap alján csak egy <references/> kell, ez alapján a wiki motor szépen összeválogatja a hivatkozásokat. Még az se baj, ha a full hivatkozás hátrébb van a szövegben, mint egy másik rövidebb (pl. ebben a szócikkben is így van). Üdv, Dunee msg 2009. május 4., 17:11 (CEST)Válasz