Ugrás a tartalomhoz

Szerkesztővita:Holper

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Regasterios 8 évvel ezelőtt a(z) Fájl:Sopronkövesd Templom1.jpg témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Holper!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Pilgab üzenet 2007. június 24., 12:42 (CEST)Válasz

Fájl:Sopronkövesd Templom1.jpg[szerkesztés]

Kedves Tamás! Ehhez a fotódhoz annak idején azt írtad, hogy nem szabad változtatni rajta. Sajnos saját készítésű képeknél nem lehetséges ilyen megkötés (legalábbis ma már biztosan nem), ezért arra szeretnélek kérni, hogy tedd lehetővé a képed szabad licenc alatt való felhasználását. Javaslom a {{kettős-GFDL-cc-by-sa-3.0}}(?) licencet. Ezzel hozzájárulsz, hogy a képből az eredeti szerző megfelelő feltüntetésével bárki készíthessen származékos műveket, és a fotót nonprofit vagy üzleti célra is felhasználják. Ha jóváhagyod itt a vitalapodon, én is szívesen réteszem ezt a licencet a képre. Köszönettel, – Regasterios vita 2016. április 10., 23:46 (CEST)Válasz