Szerkesztővita:Claudius~huwiki

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Alensha 16 évvel ezelőtt a(z) Tiltakozom témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Claudius~huwiki!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Armyyour üzenőfüzet 2007. augusztus 24., 12:43 (CEST)Válasz

Tiltakozom[szerkesztés]

  1. Ami a római császárokat illeti. Már a lista elején szereplő Augustus is kiválóan művelt ember volt, maga is irodalmárkodott, ha csak tehette, a császári háztartásnak pedig kapásból része volt a nagyon jól gondozott levéltár (ahonnan a drága Suetonius munkássága kinőtt). A folytatásban ne is beszéljünk mondjuk Marcus Aureliusról, de neveltetés tekintetében semmi kifogásunk nem lehet, Neróval se az volt a baj, hogy ne ismerte volna kora műveltségét keresztbe-kasul. Ismerte. :)
  2. Ajánlom figyelmedbe a WPM:Ó oldalt. Várunk szeretettel. – Bennó  (beszól) 2007. szeptember 12., 15:58 (CEST)Válasz

Szia! Örülök, hogy újabb ókorkedvelőt látok köreinkben :) Az uralkodók listájában nyugodtan linkeld be azokat a neveket is, akikről még nincs cikk ugyan, de várható, hogy valamikor lesz. Így nem utólag kell kikeresni minden olyan oldalt, amin szerepel valamelyikük, amikor elkészül a cikkük. üdv, – Alensha üzi 2007. szeptember 12., 20:19 (CEST)Válasz

Félre ne értsen senki, nem akartam lealacsonyítani egyetlen római császárt sem, sőt minden tiszteletem az arra érdemes egykori császároknak. (Augustustól Marcus Aureliusig, s tovább..) Kedvenc könyveim egyike jelenleg Michael Grant műve a római császárokról. Időmből meglehetősen kevés telik arra, hogy szépítsem csinosítsam az általam felvitt dolgokat, de idővel menni fog. Még nagyon csak kezdő wikipédista vagyok, de nagyon tetszik a dolog, s szívesen veszek minden segítséget. :-) És valóban imádom az ókort! És a népvándorlások korát! (Claudius) 2007. szeptember 14.

A felhasználóneved meg fog változni[szerkesztés]

2015. március 20., 08:24 (CET)

Átnevezve[szerkesztés]

2015. április 19., 10:25 (CEST)