Szerkesztővita:Cizoe

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Misibacsi 16 évvel ezelőtt a(z) Crysis témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Cizoe!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Rodrigó 2007. augusztus 9., 07:56 (CEST)Válasz


Szia! Kérlek ne távolítsd el a cikkekből a más szerkesztők által elhelyezett sablonokat! Mivel új szerkesztő vagy mindenképp olvasd át az alábbi lapon található információkat! Üdv Opa  kocsma 2007. augusztus 9., 03:35 (CEST)Válasz

Crysis[szerkesztés]

Alakul a cikk, de légy szíves, dolgozz még a stíluson, a hangvételen és a szóhasználaton, ez nem bulvársajtó, hanem lexikon, mi elsősorban a korrektségre és a tájékoztatásra törekszünk, nem akarunk kedvet csinálni a játékhoz. Tehát: sokkal kevesebb lelkesedés, a túlzó jelzők teljes elhagyása!

Most módosítottam már a cikken, de még vannak benne átdolgozni való dolgok. Kicsit koncentráltabban kellene összeállítani, pl. a fegyverekről és a feladatokról is több helyen volt információ, ezeket egy-egy helyre kell összegyűjteni és csak 1x közölni. A DX 10 - DX 9 témáról is egy helyen kell írni, ez lehetne egy "Gépigény" szakasz alatt.

Összességében tehát nem leírásról, ismertetőről, újságcikkről van szó. Pl. a fegyvereket elég felsorolni, minden körítés nélkül (esetleg lehet jellemezni őket egy-két szóval, ha ez fontos, pl. "jobban céloz", "könnyebb", stb) Felsorolást a sor elejére tett "csillag" karakterrel tudsz csinálni. misibacsi 2007. augusztus 11., 21:40 (CEST)Válasz