Szerkesztővita:Adamus Mathaeus Hungaricus

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Adamus Mathaeus Hungaricus!

Üdvözlünk!

Figyelmedbe ajánljuk:

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és a forrásaid pontos megjelölésére!


Mentor · Ha akarod, akkor melléd áll egy segítő, a te személyes mentorod, és segít a szerkesztéssel kapcsolatos gondjaidban. Ide kattintva találsz erről többet. | Segítség · Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra is írhatsz kérdéseket. Ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni. | Tudakozó · Egy tudakozót is működtetünk. Ott viszont olyan kérdésekre kaphatsz választ, amit egy lexikonban keresne az ember.


Ha van kedved, mutatkozz be szerkesztőtársaidnak, ide kattintva. A szerkesztői lapodon írjál a érdeklődési körödről, nyelvtudásodról. Az a lap csak a tiéd. Kialakításához segítséget itt találsz. | Ilyen vitalapja, „szerkesztővitája” is van minden szerkesztőnek, mint ez a lap itt. Aki neked üzenni akar valamit, az ide fog írni, téged pedig egy sárga csík a lap tetején automatikusan figyelmeztet az új üzenetre. A cikkeknek is van vitalapjuk, ott a cikk kialakítását tárgyalják meg az érdekelt szerkesztők. | Kérünk, hogy az eszmecserék során így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! – Award-star-silver-3d.pngAlenshaAward-star-silver-3d.png sms 2009. február 6., 23:36 (CET)


If you don't speak Hungarian, please click here.

Wikiskola[szerkesztés]

Ami azt illeti szerintem is/én is. Jelenleg hol folyik megbeszélés/hol kellene folynia? - Matthew (hűtőszekrényajtó) Candle icon.png 2009. május 31., 20:58 (CEST)

Egyelőre :-). Én eredetileg az építkezés alatt vetettem föl a vitalapon, de nem törődtek vele. Aztán itt a Kocsmafalon folytatták, de ott igen csak egyetempártiak voltak. - Matthew (hűtőszekrényajtó) Candle icon.png 2009. június 1., 19:30 (CEST)

Igen egyszer szerkesztettem egy kicsit, de nekem egyedül ez túl nagy munka. Viszont ha még érdekelne valakiket, szívesen bekapcsolódnék. Az angol fordítás alapján a Wikiegyetem lenne a legjobb, bár a Wikiskola sokkal jobban hangzik.Sie Coat of arms of Transylvania.svg vita 2009. június 1., 19:40 (CEST)

Én is szívesen részt veszek az indításban, amennyire időm engedi. Számíthattok rám. - Matthew (hűtőszekrényajtó) Candle icon.png 2009. június 1., 19:55 (CEST)