Szerkesztővita:84.0.165.74

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Figyelmeztetés[szerkesztés]

Stop hand.svg

Ez az egyetlen figyelmeztetésed. Szerkesztéseid egyértelműen ártó szándékot mutatnak. A legközelebbi alkalommal, amikor destruktív módon módosítasz egy lapot, azonnal blokkolni fogjuk a további szerkesztéseidet. – BenKor FlaggedRevs-2-1.svg üzenet 2019. június 14., 22:15 (CEST)

Értesítés blokkolásról[szerkesztés]

Blokkolva

Szerkesztési jogaidat destruktív szerkesztéseid miatt 1 napra felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az enciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert a blokk automatikusan meghosszabbodik! Ha szerinted a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorral a megadott e-mail-címükön! Ha nincs megadva az eljáró admin e-mail-címe nyilvánosan, és szerkesztheted a vitalapodat, helyezd el itt az {{adminsegély}} szöveget, majd írd alá az üzenetedet. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. június 14., 22:23 (CEST)

Figyelmeztetés[szerkesztés]

Stop hand.svg

Ez az egyetlen figyelmeztetésed. Szerkesztéseid egyértelműen ártó szándékot mutatnak. A legközelebbi alkalommal, amikor destruktív módon módosítasz egy lapot, azonnal blokkolni fogjuk a további szerkesztéseidet. – balint36 🚌 buszmegálló 2019. június 20., 14:26 (CEST)

Fehring[szerkesztés]

Üdv! A Vasgyűrűbukszád e cikk szerint valószínűleg egy fordítás vagy félrefordítás eredménye, több más település nevével együtt. A noname térkép nem forrás semmire. Tomcsy Soccerball shade.svg üzenet 2019. június 20., 15:16 (CEST)

Azért, mert egy idióta térképalgoritmus félrefordítása, nézz utána, mielőtt hülyeséget írsz a szócikkekbe. Xia Üzenő 2019. június 20., 16:55 (CEST)

STOP[szerkesztés]

Kérlek, állj most már le! A szerkesztésed visszakerült, te magad írtad, hogy „a mostani állapot szerintem mindenkinek elfogadható”, és te magad köszönted meg a segítséget. Kérlek, higgadj le, semmi szükség a szerkesztőknek olyan hangnemben írogatnod, ahogy teszed. Köszönöm! Hungarikusz Firkász Ide írkássz! 2019. június 20., 16:23 (CEST)

Blokkolás[szerkesztés]

Fehring és a rasszista megnyilvánulásaidnak nincs semmi köze egymáshoz. De az újabb, civilizátlan viselkedésed miatt újból blokkban részesülsz. Itt tájékoztatlak (mert úgy látom, hogy ezt az IP-t hosszabb ideig használod), hogy nekünk csupán egy kattintás visszavonni a szerkesztéseidet, korlátozni szerkesztői jogaidat, és a nyomokat eltüntetni utánad, szóval a jövő béli vandalizmusaid hiábavalóak lesznek. – balint36 🚌 buszmegálló 2019. június 20., 18:13 (CEST)