Szerkesztővita:188.127.150.42

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

Vandalizmus[szerkesztés]

Stop hand.svg

Üdvözlünk a Wikipédiában! Mindenkit örömmel látunk, aki konstruktívan kíván hozzájárulni enciklopédiánk fejlődéséhez. Kérünk, olvasd el az üdvözlőlapot, ha többet szeretnél megtudni erről. Ugyanakkor a destruktív, romboló szerkesztéseket vandalizmusnak minősítjük, és ha továbbra is ebben a szellemben módosítod a lapokat, irányelveink értelmében blokkolni fogunk. Arra kérünk, hagyj fel mostani tevékenységeddel, és próbáld meg inkább javítani az enciklopédiát ahelyett, hogy mások munkáját igyekeznél tönkretenni. Előre is köszönjük. – Pagony foxhole 2019. szeptember 8., 20:31 (CEST)

Kérlek, állj le![szerkesztés]

Kérlek, állj le! Ha tovább vandálkodsz, minden magyarázat nélkül beletörölgetsz a cikkekbe, vagy értelmetlen dolgokat írsz beléjük, fel fogják függeszteni a szerkesztési jogaidat. – BenKor FlaggedRevs-2-1.svg üzenet 2019. szeptember 10., 16:10 (CEST)

Itteni kérdésedre válaszolva: nem, lehet bárhogy, regisztráció nélkül is, csak olyat ne írj a szócikkekbe, ami alapvető információ vagy pedig már egyszer le van írva, mert értelme nincs annak. – BenKor FlaggedRevs-2-1.svg üzenet 2019. szeptember 10., 16:17 (CEST)

Figyelmeztetés[szerkesztés]

Valahogy próbálj elszakadni a Középkor szócikktől (is), mert már 13 vandál szerkesztésed volt benne. A következőt egy szerkesztési blokkal jutalmazzuk majd. Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2019. szeptember 11., 15:39 (CEST)

Vac Varosi Kabeltelevizio Kft. Úgy vigyázz! OsvátA Palackposta 2019. szeptember 17., 17:51 (CEST)

3 nap pihenőt kaptál. Bináris ide Kelt: Wikipédia,  2019. október 5., 09:54 (CEST)

Vandalizmus.2[szerkesztés]

Stop hand.svg

Üdvözlünk a Wikipédiában! Mindenkit örömmel látunk, aki konstruktívan kíván hozzájárulni enciklopédiánk fejlődéséhez. Kérünk, olvasd el az üdvözlőlapot, ha többet szeretnél megtudni erről. Ugyanakkor a destruktív, romboló szerkesztéseket vandalizmusnak minősítjük, és ha továbbra is ebben a szellemben módosítod a lapokat, irányelveink értelmében blokkolni fogunk. Arra kérünk, hagyj fel mostani tevékenységeddel, és próbáld meg inkább javítani az enciklopédiát ahelyett, hogy mások munkáját igyekeznél tönkretenni. – Gg. AnySymbole-faune.pngÜzenet 2020. május 22., 11:09 (CEST)

Vandalizmus.3[szerkesztés]

Stop hand.svg

Üdvözlünk a Wikipédiában! Mindenkit örömmel látunk, aki konstruktívan kíván hozzájárulni enciklopédiánk fejlődéséhez. Kérünk, olvasd el az üdvözlőlapot, ha többet szeretnél megtudni erről. Ugyanakkor a destruktív, romboló szerkesztéseket vandalizmusnak minősítjük, és ha továbbra is ebben a szellemben módosítod a lapokat, irányelveink értelmében blokkolni fogunk. Arra kérünk, hagyj fel mostani tevékenységeddel, és próbáld meg inkább javítani az enciklopédiát ahelyett, hogy mások munkáját igyekeznél tönkretenni. – CrimeaBodoni Ornaments £ 01.svgvita 2020. június 28., 14:25 (CEST)

Utolsó figyelmeztetés[szerkesztés]

Stop hand.svg

Ez az utolsó figyelmeztetés. A legközelebbi alkalommal, amikor vandalizálsz egy lapot, fel fogjuk függeszteni a szerkesztési jogaidat. – CrimeaBodoni Ornaments £ 01.svgvita 2020. június 28., 14:27 (CEST)

Értesítés blokkolásról[szerkesztés]

Blokkolva

Szerkesztési jogaidat destruktív szerkesztéseid miatt 1 hétre felfüggesztettük. Ha szeretnél érdemben hozzájárulni az enciklopédia fejlesztéséhez, megteheted a blokk lejárta után, addig azonban ne szerkessz, mert a blokk automatikusan meghosszabbodik! Ha szerinted a blokkolás félreértés következménye, lépj kapcsolatba valamelyik adminisztrátorral a megadott e-mail-címükön! Ha nincs megadva az eljáró admin e-mail-címe nyilvánosan, és szerkesztheted a vitalapodat, helyezd el itt az {{adminsegély}} szöveget, majd írd alá az üzenetedet. CrimeaBodoni Ornaments £ 01.svgvita 2020. június 28., 14:30 (CEST)