Szerkesztő:Ryca/archiv(2)

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

P!NK[szerkesztés]

Szia! P!nk anyukája egy interview-ban mondta, hogy P!nk Elkins Parkban született, és nem Doylestownban, Doylestown volt az a hely ahol éltek, de nem ott született. (https://www.youtube.com/watch?v=G-BmQwe9vQI)

Egri[szerkesztés]

Az ilyen forrás nélküli és hibás szerkesztéseket ne hagyd jóvá, hanem vond vissza. Pláne, hogy mindenhol, még a saját network.hu-s profilján is ott a helyes életkor. Gyurika vita 2018. augusztus 10., 10:02 (CEST)

@Gyurika: Szia! Lehet, hogy nem értek valamit, az általad említett network profilon éppen az van, hogy 29 éves. Ez nem jön ki, ha valóban 1983-ban született. Gondolom, Egri Bálint cikkét Egri Bálint módosíthatta, persze lehet hogy átverés. Ryca ide írj! 2018. augusztus 10., 18:49 (CEST)

Kedves Ryca, az intimtorna[[1]] szócikket bőségesen meghivatkoztam külső forrásokkal. Segítenél, hogy mit kell rajta módosítani, hogy rendben legyen és létező lap legyen? Lehet, hogy nem jól használom a hivatkozásokat?

Tervben van, hogy kiegészítem még az anatómiai és élettani vonatkozásokkal is, bár lehet, hogy a medence alapi izmokról egy külön szócikket kellene írni. Ehhez más oldalakon láttam animált ábrákat, ami nagyon plasztikusan mutatja be a szervek helyzetét. pl.: https://hu.wikipedia.org/wiki/Hipotalamusz esetében. Segítenél, hogy ilyet, vagy ehhez hasonlót hogyan lehet és honnan lehet elérni?

Ha az intimtorna gyakorlatokat is összefoglalom, akkor inkább egy új szócikkben, vagy ezt kiegészítve javaslod? Ezek az infók főként videókban fellelhetőek. Ha ezekre hivatkozok, ahonnan a gyakorlatok leírásra kerülnek, akkor azt szokványosan kell hivatkozni, vagy még ki kell egészíteni valamivel (pl.: hogy a videóban hol szerepel az a tartalom, ami a leírásban szerepel. (nem lesz benne az oldalban maga a videó, csak mint forrás).

köszönöm szépen: – Redunda vita 2019. február 13., 11:49 (CET)

Global Linkspam[szerkesztés]

[2] you revoked my deletion of global linkspam. Did you not read the comment? --Pentachlorphenol vita 2019. május 31., 21:50 (CEST) I forgot, It already should be blocked globally and you should not be able to add this link as it was added to the spam blacklist. I will inquire why it was possible you added it again. --Pentachlorphenol vita 2019. május 31., 21:53 (CEST)

Csonk sablon helye[szerkesztés]

Szia! A csonk sablon nem a szócikk tetején, hanem a portálok után van. Lásd: WP:FELÉP. Kérlek, hogy ahol rossz helyre tetted, ott javítsd ki. Köszönöm, Csurla vita 2020. december 23., 19:26 (CET)

@Csurla: Szia! Örülök, hogy sikerült felhívni valakinek a figyelmét arra, hogy milyen retteneten gyengék ezek a cikkek, nem véletlenül van a 50+ napos ellenőrizetlen szerkesztések között kb. 150 focista szócikk. Ezek ellenőrzésében kellene jeleskedned, nem formalitásokon lovagolni. A WP:FELÉP egy útmutató, nem irányelv. Ha nem tetszik, állítsd vissza ezeket a szerkesztéseket, legalább mindenki látja, hogy ki az, aki védelmébe veszi vagy ellenőrizetlenné teszi ezeket a csonkokat. Nyugodtan feljelenthetsz, legalább nyilvánvalóvá válik ez a hozzáállás itt a wikin. Ryca ide írj! 2020. december 23., 19:55 (CET)
Elnézést, hogy beleszólok, de Csurla semmi rosszat nem írt, a stílusában sincs semmi bántó. Ő is tudja, hogy a WP:FELÉP egy útmutató, és csupán arra kért, hogy fedd figyelembe, ami abban van. Üdv. – Vadaro vita 2020. december 23., 20:29 (CET)
Kedves @Vadaro:! Pontosan a figyelemfelkeltés volt a célom. Lehet, hogy kicsit elgurult a gyógyszerem, miután a tizedik gyenge minőségű focistacikket ellenőriztem, és a csonksablon láthatatlan. Abban igazad van, ez egy magánakció volt, ami szembement a WP:FELÉP-pel. Tudom, hol van a helye a csonk sablonnak. Most a jelenlegi helyén nem látható. Kvázi felesleges. Ryca ide írj! 2020. december 23., 20:55 (CET)
Örülök a véleményednek, vissza fogom idővel állítgatni. Ryca ide írj! 2020. december 23., 20:58 (CET)
Kedves Ryca, köszönöm a válaszod. Vadaro vita 2020. december 23., 21:09 (CET)

Kedves Ryca! Segíteni akartam és elég sokat írok, javítok és ellenőrzök. Nem szorulok rá a buzdításodra, de azért örülök a javaslatodnak. Az alapjavaslatom neked marad. Te így segíthetsz. Mindenki önkéntes itt és a szabadidejét áldozza erre. Te is és én is. További jó szerkesztést. Csurla vita 2020. december 23., 20:38 (CET)