Ez miez?

Gondolom azért azt rejtette el, mert az már a 6. válasz volt ugyanarra az alap hozzászólásra, míg az utána jövők egy másik hozzászólásra válaszoltak – vagy ilyesmi. Ami reformterület választást illeti, ez hamis dilemma – attól, hogy a vitalapokkal foglalkoznak nem jelenti azt, hogy mással meg nem foglalkozik senki közben.

Dami vita2010. szeptember 8., 19:53

Én azért tartom furcsának, hogy foglalkoznak vele, mert még sosem merült fel problémaként a vitalapok felépítése, használata, kinézete.

Hujber Tünde vita2010. szeptember 8., 21:44

Tévedés, számtalanszor felmerült az állandó szerkesztési ütközések, átláthatatlanul hosszú viták, összekuszált, követhetetlen archívumok kapcsán. A vitalapok felépítése már a Wikipédia elindulásakor elavult volt, feltételezem csak azért nem nyúltak hozzá eddig, mert túl nagy munka lett volna.

BáthoryPéter vita2010. szeptember 9., 13:31
 

Nem merült fel?! Melyik univerzumban nem? Ebben, amiben mi élünk & alkotunk, kismilliószor merült már fel a vitalapok átláthatatlansága, a strukturálás kívánatos módja, az archiválás körüli gondok, a hosszúság, a beljebbezés, az oda-vissza utalgatás, a viták kívánatos helye, a kellemetlen szerkütközések (különösen éppen aktuális vitákban...) stb.

Bennóiroda2010. szeptember 9., 14:36

mostantól nem lesz szerkütk?

Alensha2010. szeptember 12., 16:15