Két páfrány között – A film

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Két páfrány között – A film
(Between Two Ferns: The Movie)
2019-es amerikai film
RendezőScott Aukerman
ProducerCaitlin Daley
Mike Farah
Scott Aukerman
Zach Galifianakis
AlapműBetween Two Ferns with Zach Galifianakis
Műfajfilmvígjáték
ForgatókönyvíróScott Aukerman
FőszerepbenZach Galifianakis
Lauren Lapkus
Ryan Gaul
Jiavani Linayao
ZeneAlex Wurman
OperatőrBenjamin Kasulke
VágóBrendan Walsh
Hank Friedmann
Gyártás
GyártóFunny or Die
Billios Productions
OrszágUSA
Nyelvangol
Játékidő83 perc
Forgalmazás
Forgalmazó
Bemutató2019. szeptember 20.
KorhatárTizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
További információk
SablonWikidataSegítség

A Két páfrány között – A film (eredeti cím: Between Two Ferns: The Movie) 2019-ben bemutatott amerikai filmvígjáték Zach Galifianakis főszereplésével. A film az azonos című websorozat spin-offja, 2019. szeptember 20-án jelent meg a Netflixen.[1][2]

Cselekmény[szerkesztés]

Zach Galifianakisminden álma, hogy sztár legyen”. De amikor Will Ferrell felfedezte a Két páfrány között című köztévés műsorát, és feltöltötte a Funny Or Die weboldalra, Zach az emberek szemében nevetség tárgya lett. A stúdiójában történt incidens után Will Ferrell felajánlja neki, hogy ha befejezi a Két páfrány között hátralévő interjúit, akkor esélyt kap arra, hogy hálózati műsorvezető legyen.

Zach és stábja országjáró útra indul, hogy egy sor nagynevű hírességgel készítsenek interjút, és ezzel helyreállítsák a hírnevét.

Szereplők[szerkesztés]

Önmagukat játszó színészek[szerkesztés]

Megjelenés[szerkesztés]

A film első előzetese 2019. szeptember 3-án jelent meg.[3]

A film 2019. szeptember 20-án jelent meg a Netflixen.

Háttér-infó[szerkesztés]

A film címe, „Két páfrány között” onnan ered, hogy a tévéstúdióban a műsorban a beszélgetőpartnerek mögött, a kép két szélén egy-egy páfrány van elhelyezve díszletként.

Fordítás[szerkesztés]

  • Ez a szócikk részben vagy egészben a Between Two Ferns: The Movie című angol Wikipédia-szócikk fordításán alapul. Az eredeti cikk szerkesztőit annak laptörténete sorolja fel. Ez a jelzés csupán a megfogalmazás eredetét és a szerzői jogokat jelzi, nem szolgál a cikkben szereplő információk forrásmegjelöléseként.

Jegyzetek[szerkesztés]

  1. 'Between Two Ferns: The Movie' With Zach Galifianakis Confirmed, Sets Release Date (angol nyelven). Deadline Hollywood , 2019. május 24. (Hozzáférés: 2019. május 24.)
  2. Zach Galifianakis to Bring 'Between Two Ferns: The Movie' to Netflix in September. TheWrap , 2019. május 23. (Hozzáférés: 2019. május 24.)
  3. Watch the New Trailer for Zach Galifianakis' Between Two Ferns: The Movie (angol nyelven). Pitchfork , 2019. szeptember 3. (Hozzáférés: 2019. szeptember 21.)

További információk[szerkesztés]