Judson Mills

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Judson Mills
Született1969. május 10. (54 éves)
Washington
Állampolgárságaamerikai
Foglalkozása
  • színész
  • televíziós színész
  • filmszínész
  • szinkronszínész
Iskolái
  • High Mowing School
  • American Academy of Dramatic Arts

SablonWikidataSegítség

Judson Mills (Washington, 1969. május 10. –) amerikai színész.

Beceneve: J a Kölyök. A közönség leginkább a Chuck Norris nevével fémjelzett sikersorozat, a Walker, a texasi kopóból ismerheti, ahol Francis Gage-t, egy fiatal rangert alakított. A sorozatban két évig, 1999 és 2001 között szerepelt. A sorozatbeli társát Sidney Cook-nak hívták. 1991-től 1993-ig szerepelt az As the World Turns című amerikai szappanoperában. A széria 1956-tól 2010-ig futott az amerikai CBS csatornán. Ugyancsak feltűnt színészként az X-akták sorozatban.

Gyermekkora[szerkesztés]

Judson Washingtonban született, de Virginiában nőtt fel. Kedvenc hobbijai a vadászat, horgászat és az amerikaifutball. Fekete övet szerzett taekwondóban, ezt a tehetségét a Walker, a texasi kopó című sorozatban kamatoztatja.

Magánélete[szerkesztés]

Judson Mills háromszor nősült és három gyermek édesapja. Első házasságát 1990 májusában kötötte a színésznő Christiaan Torrez-el. 1993-ban váltak el. Ezután 1997-ben feleségül vette akkori barátnőjét Julie-t aki egy fiúval, Daltonnal ajándékozta meg. A pár 2002-ben szétment. 2005-ben elvette jelenlegi feleségét Morgan Rea-t, akivel két fiuk született, Jagger és Cash.

Filmszerepei[szerkesztés]

Jegyzetek[szerkesztés]

Források[szerkesztés]

További információ[szerkesztés]