Jeppun namdzsa

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Jeppun namdzsa
(예쁜남자)
Műfajromantikus vígjáték

AlkotóCshon Gjejong (천계영, Cheon Gye-young)
ÍróJu Jonga (유영아, Yoo Young-a)
RendezőCsong Dzsonghva (정정화, Jung Jung-hwa)
FőszereplőCsang Gunszok
IU
I Dzsangu
Han Cshejong

Ország Dél-Korea
Nyelvkoreai
Évadok1
Epizódok16
Gyártás
GyártóGroup Eight
Pineapple Holdings[1]
ForgalmazóKBS
Sugárzás
Eredeti adóKBS2
Eredeti sugárzás2013. november 20. – 2014. január 8.
Korhatár15 éven aluliaknak nem ajánlott.
Kronológia
ElőzőSecret Love
KövetkezőInspiring Generation
További információk
SablonWikidataSegítség

A Jeppun namdzsa (hangul: 예쁜남자, RR: Yebbeun namja?; angol címén: 'Pretty Man vagy Bel Ami) 2013-ban bemutatott dél-koreai televíziós sorozat, melyet a KBS2 adó kezdett vetíteni november 20-án Csang Gunszok, IU, I Dzsangu és Han Cshejong főszereplésével.[2] A forgatókönyvet a korábban csak mozifilmeken dolgozó Ju Jonga (유영아, Yoo Young-a) írta Cshon Gjejong (천계영, Cheon Gye-young) azonos című manhvasorozata alapján.[1]

Történet[szerkesztés]

Tokko Mathe egy hihetetlen szépségű fiatalember, akinek egyetlen nő sem tud ellenállni. Korán megtanulta, hogy szép arcával bármit elérhet a nőknél, így aztán dzsigoló lesz belőle, akit gazdag barátnői tartanak el. Mathe anyjának azonban van egy titka: fia egy csebolmágnás törvénytelen gyermeke. Mathét felkeresi egy különös fiatalasszony, Hong Jura, aki Mathe csebolörökös féltestvérének felesége volt, amíg anyósa ki nem tette a szűrét. Jura felajánlja a férfinak, hogy segít neki feljebb törni a társadalmi ranglétrán, cserébe a férfinak el kell csábítania tíz igen vagyonos idősebb nőt. Csakhogy a tervekbe beleszól Kim Bothong, egy átlagos vidéki lány, aki évek óta szerelmes Mathéba, ráadásul a férfi élete is bonyolultabb, mint azt hitte volna.

Szereplők[szerkesztés]

Források[szerkesztés]

  1. a b IU only has eyes for Jang Keun Suk in ‘Beautiful Man’. Yahoo!OMG!, 2013. október 22. [2013. december 4-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2013. november 24.)
  2. Jang Keun Suk Says ′Pretty Boy′ is More Important than His Popularity. eNewsWorld, 2013. november 18. [2013. december 3-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2013. november 24.)