Annarasumanara: A varázslat hangja

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Annarasumanara: A varázslat hangja
(안나라수마나라)
Műfaj
  • televíziós dráma
  • fantasy televíziós sorozat
  • musical

Főszereplő
  • Csi Cshanguk
  • Choi Sung-eun
  • Hwang In-youp
  • Nam Da-reum
  • Yoo Jae-myung
  • Hong Seo-hui

OrszágDél-Korea
Nyelvkoreai
Évadok1
Epizódok6
Gyártás
GyártóSLL
ForgalmazóNetflix
Sugárzás
Eredeti adóNetflix
Eredeti sugárzás kezdete2022. május 6.
További információk
A Wikimédia Commons tartalmaz Annarasumanara: A varázslat hangja témájú médiaállományokat.
SablonWikidataSegítség

A Annarasumanara: A varázslat hangja (koreaiul: 안나라수마나라; RR: Annarasumanara) egy 2022-es dél-koreai streaming televíziós sorozat, amely Ha Il-kwon Annarasumanara című Naver webtoonja alapján készült. Rendezte Kim Seong-yoon és írta Kim Min-jeong, főszereplők Ji Chang-wook, Choi Sung-eun és Hwang In-youp. Egy titokzatos bűvész, Ri Eul történetét meséli el, aki hirtelen megjelenik egy lány előtt, aki elvesztette álmát, Yoon Ah-yi és egy fiú, aki kénytelen álmodni, Na Il-deung.

A Sound of Magic egy érzelmes zenedráma, amely Yoon Ah-yi, a Sewoon Középiskolába járó szegény diák körül forog, aki csökkentette a mágiába vetett hitét, amelyért fiatalabb korában rajongott. Sok szerencsétlenség közepette gyorsabban szeretne növekedni, hogy felnőtté váljon, hogy elkerülje a nagy stresszorokat és adósságokat, amelyek nyomasztják. Ezután találkozik Ri Eullal, egy felnőtt bűvészrel, aki úgynevezett "gyermekként" akar maradni. Az egész közösség megvetése és gyanakvása alatt azt akarja állítani, hogy igazi mágus, és megkérdezi, bárkivel is találkozik: "Hiszel a mágiában?" Miután gyakori látogatója volt Ri Eul rezidenciájának (amely egy kísértetiesen elhagyatott vidámparkban található), Ah-yi íróasztaltársa, Na Il-deung, aki hideg és jómódú diák, elkezdi lehallgatni a bűvész mágikus óráit, és hamarosan kezd tetszést mutatni iránta és bűvészmutatványait. Összességében Ah-yi élete fokozatosan megváltozik, amikor Ri Eul követőjévé válik, újra a mágia hívévé válik, és továbbra is úgy dönt, hogy komolyan követi álmait.

Epizódok[szerkesztés]

N. Cím
1. Do you... believe in magic?
Yoon Ah-yi, egy szegény iskolás lány, részmunkaidőben dolgozik, és csődbe ment apja távollétében gondoskodik húgáról. Az iskolában megismerkedik Na Il-deunggal, aki egyébként topper, de Ah-yi megverte matematikából. Egy elhagyatott vidámparkban találkozik egy bűvészrel, Ri Eullal, akiben reményt talál arra, hogy eltűnjenek a problémái.
2. Dont let me dream any longer
Az iskolában Il-deung közeledik Ah-yihoz egy randevúra. Kölcsöncápák jönnek Ah-yi házába, és követelik, hogy tudják meg apja hollétét. Il-deung ismét megkeresi, ezúttal azzal a javaslattal, hogy kevesebb pontot szerezzen egy matematikai vizsgán, hogy pénzért cserébe ő legyen a legmagasabb rangú.
3. Merry-go-round
Ah-yi elkezdi tanulni a mágiát Ri Eultól. Il-deung, aki kíváncsi lesz a bűvésszel való kapcsolatára, követi őt a mágikus óráira, és találkozik Ri Eullal. Egy online fórumon kiszivárog egy fotó arról, hogy Il-deung pénzt ad Ah-yi-nak, és az osztálytársak körében terjed.
4. Becoming an adult
Il-deung szülei és az iskola úgy néz ki, mintha Il-deung nagylelkűségből adott volna Ah-yi pénzt. A rendőrség gyanúsítani kezdi Ri Eult egy eltűnt diák ügye miatt. Ri Eul hagyja, hogy Ah-yi találkozzon fiatalabb énjével. Baek Ha-na megdöbbentő felvételeket fedez fel a kémkamerából, amelyet Ri Eul szobájában rejtett el.
5. Curse of asphalt
Miután megnézte a Ha-na által készített felvételeket, Ah-yi még mindig hisz Ri Eulban. Il-deung azon kezd tűnődni, hogy valójában mit akar csinálni ahelyett, amit a szülei akarnak tőle. Ha-na besurran a parkba, de Ri Eul elkapja. Futás közben Ha-na véletlenül megölte Bellát, ami miatt Ri Eul majdnem megölte. A rendőrség megérkezik az iskolába, és kikérdezi Ah-yi-t a bűvészről. Az áruházi dolgozó agresszív módon tért vissza. Ill-deungot a szülei szidják, és elveszíti az irányítást az iskolában.
6 The last performance
A rendőrség megérkezik Ri Eul rezidenciájához és letartóztatja. Ah-yi és Il-deung megismerik Ri Eul múltjának igazságát. A rendőrségi nyomozás során Ri Eul végleg eltűnik. Később a rendőrség megtalálja a valódi bűnöst azokban az ügyekben, amelyekkel Ri Eult gyanúsították.

További információk[szerkesztés]