A szökés mellékszereplőinek listája

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Ez a szócikk A szökés c. amerikai tévésorozat mellékszereplőit tartalmazza.

Tartalomjegyzék

Az első évadban bemutatott szereplők[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Mack Andrews[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Fox River egyik biztonsági őre.

Hector Ávila[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Sucre unokatestévre, aki szemet vetett Sucre barátnőjére, Maricruzra, ezért börtönbe juttatja. Mikor elcsábítja a nőt és menyasszonya lesz, a szökésben lévő Sucre a nyomukra bukkan, és a nővel akar beszélni. Hector erre kihívja a rendőrséget, ezért Sucre megüti és elmenekül.

Sebastian Balfour[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Sebastian Veronica vőlegénye, ám mivel Veronicának sok a munkája, szakítanak. Később az ügynökök nem tudják, hol keressék a bujkálni kényszerült Veronicát, így egy Quinn nevű ügynök megöli Sebastiant a lakásában, majd a férfi nevén beszélgetésbe kezd az interneten Veronicával, így beazonosítja a nő tartózkodási helyét.

"Avocado" Balz-Johnson[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

a "kisgyerek" cellatársa. Bellick a Michaelről szóló használhatatlan jelentései miatt zárta vele össze. Szexuális viszonyt szeretett volna vele létesíteni, de az egy borotvapengét belevágott Avocado nemi szervébe, így egyedül maradt. A második évadban Bellicket kapja cellatársául.

Leticia Barris[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Veronica nyomozása közben találkozik a nővel, aki elmond egyet s mást arról a bizonyos CÉG-ről. Mikor erről az ügynökök tudomást szereznek, Paul Kellerman végez a nővel egy erdőben. Testét Daniel Hale ügynök rejti el.

Becky[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Henry Pope igazgató titkárnője a Fox River fegyházban.

Edna Bellick[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Brad Bellick édesanyja. Vele él Brad egy lakásban az első évadban.

Samantha Brinker[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Samantha a CÉG egyik embere, aki ugyanolyan korrupt, mint társai. Egyike volt azoknak az ügynököknek, akik megrendezték Steadman halálát. Miután közli Caroline Reynoldsszal, hogy a CÉG már nem támogatja, Reynolds megöleti az elnököt, ezzel cserben hagyva Samanthát is.

Philly Falzone[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Abruzzi egykori üzlettársa, aki arra utasítja Johnt, hogy szerezze meg Fibonacci tartózkodási helyét Michaeltől, különben ő is börtönbe kerül. Többször megy látogatóba, Gus Fiorellóhoz is. Ő pénzeli kívülről Bellicket, aki ezért odaadja a börtönmunka vezetését Abruzzinak. Michael hamis címet ad neki meg Fibonacciról, így a rendőrök elkapják.

Otto Fibonacci[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Könyvelő, John Abruzzi és Philly Falzone egykori munkatársa, akit a piszkos ügyekbe nem avattak be. Amikor látja, amint két embert megöl Abruzzi, feljelentette őt. Tanúvédelmi program alá helyezték, de tartózkodási helyéről tud Michael Scofield. Falzonéék el akarják tenni láb alól, mert újból tanúskodni fog, így Falzone és társai is rács mögé kerülhetnek.

Gus Fiorello[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Abruzzi cellatársa, egyben szolgája. Mindent megtesz Johnnak, amit az kíván, de csak addig, még Falzone fizet neki. Pénz hiányában Fiorello veszi át John börtönbeli bandájának főnöki posztját. Később, mikor Abruzzi visszaszerzi a vezetőségi jogot, Fiorello egyik szemét (miközben ő alszik) egy törött lámpakörtével kiszúrja.

Dede Franklin[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

C-Note kislánya, aki súlyos betegségben szenved, gyógyszere híján komoly gondjai lehetnek.

Kacee Franklin[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

C-Note felesége. Ő úgy tudja, férje még mindig a katonaságnál szolgál, így nagy meglepetés éri, mikor szökésben lévő férje beállít hozzá. Miután lányával együtt férje mellé áll, a rendőrség letartóztatja. Később C-Note a kislánya miatt kénytelen feladni magát és vallomást tesz Mahone ügynök ellen, így az egész Franklin családot elengedik.

Allison Hale[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Daniel Hale felesége.

Daniel Hale[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Titkosügynök, Paul Kellerman társa. Kellerman munkáját segíti, majd később találkozik Veronica Donovannal, hogy leleplezze a CÉG-et, erre viszont Kellerman rájön, majd lelövi.

Seth "Cherry" Hoffner[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Cherry egy fiatal srác, akit Zsebes kiszúr magának, így az folyton terrorizálja, molesztálja és bántalmazza. Mikor ez már hosszabb idő óta így megy, Cherry segítséget kér Michaeltől, ám mivel az visszautasítja, a fiú felköti magát.

Susan Hollander[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

2 gyermeke van, Zsebes szerelme. Mikor rájön, ki is valójában a férfi, feladja a rendőröknek. Susan később a Fox Riverben leköpi a férfi előtt lévő üveget, mire az azt mondja, meg fogja keresni. A szökés után így is lesz, Zsebes foglyul ejti a nőt és a két gyereket, ám mikor Susan közli vele, már nem szereti, elengedi őket.

Robert "Bob" Hudson[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Hudson a Fox River egyik börtönőre, házasember. Mikor lázadás tör ki, Zsebes elfogja és Michaelék cellájába hurcolja. Akkor fedezik fel, hogy néhányan szökni próbálnak, így Zsebes kijelenti: ő is megy. Ám mivel Hudson is látta a falon lévő lyukat, Zsebes egy késsel leszúrja. Hudson meghal.

Richard Mills[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Az Amerikai Egyesült Államok 45. Elnöke, akit Caroline Reynolds alelnök ölettet meg.

Quinn[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A CÉG egyik tapasztalt ügynöke. Miután Kellerman és Hale kudarcot vall, őt küldik, hogy ölje meg Veronicát és Nicket. Mikor a nyomukra bukkan, vállon lövi Nicket, ám LJ egy kiszáradt kútba löki. Kellerman és Hale megtalálja a mozgásképtelen Quinnt, ám a korábbi nézeteltérések miatt magára hagyják az ügynököt, aki később ott meg is hal.

Louis Patterson[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Louis a Fox River egyik afroamerikai őre. Szexuális viszonyt folytat az igazgató, Henry Pope titkárnőjével. Többször közel kerül hozzá, hogy véletlenül felfedezze Michael szökési tervét. Miután a rabok megszöknek, Louis és a többi börtönőr a híradókban követik figyelemmel a szökevények utáni hajszát.

Adrian Rix[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Lisa Rix férje, és LJ Burrows mostohaapja. Paul Kellerman és Daniel Hale titkosügynökök lelövik.

Lisa Rix[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Lisa LJ anyja, Lincoln ex-felesége. Mikor Kellerman és Hale el akarják rabolni fiát, végeznek Lisával és új férjével. Úgy rendezik el a helyszíni nyomokat, hogy LJ-t vádolják a gyilkosságokkal.

Nick Savrinn[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Jogász, aki felajánlja segítéségt Veronica Donovannak a Lincoln vs. CÉG elleni ügyben. Később viszont kiderül, hogy John Abruzzinak dolgozik. De miután elengedi Veronicát, apjával együtt megölik.

Crab Simmons[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Leticia Barris élettársa, ő csalja el Lincolnt ahhoz az emberhez, aki a fegyvert eladja neki, amivel megölheti Terrence Steadmant.

Sklar[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Fox River fegyház elmegyógyintézetének őre.

Keith Stolte[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Fox River egyik börtönőre. Gyakran felemlegeti tinédzser fiát, Josht, akivel sok probléma van. Szereti a sportot. Bellick egyik feltétlen bizalmasa. A második évadban egyszer láthatjuk, mikor tájékoztatja a már rab Bellicket, hogy nem tudja biztosítani annak védelmét a többi fogolytól.

Christopher Trokey[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Trokey Zsebes egyik barátja, cellatársa, aki drogozásért ül a Fox Riverben. A börtönlázadásnál láthatjuk többször: segít Zsebesnek és a többi rabnak betörni a börtönblokk ajtaját, később segít Lincolnt leütni (mikor Zsebes elhurcolja Hudsont), majd Zsebes nála rejti el a meggyilkolt Hudson fényképét. Így ő viszi el az őr meggyilkolásával kapcsolatos balhét.

Trumpets[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Trumpets egy feketebőrű rab a Fox Riverben, ahol egy börtönbeli bandát alapított színesbőrűekből. Nézeteltérései vannak Franklinnel, ez többször erőszakoskodásba fajul: először Trumpets bandája veri meg C-Note-ot, később pedig C-Note Trumpetst, miután valami forró anyagot locsolt az arcára. A szökés előtt Trumpets és bandája Franklint keresi, hogy bosszút álljanak, ám ő akkor már a börtön alatti alagútban van.

Turk[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Egy bérgyilkos, akit az alelnök egyik embere Burrows megölésével bízott meg. Rab a Fox Riverben, akit Lincoln Burrows megölésével bíznak meg, de nem sikerül neki.

Katie Welch[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Katie a Fox River orvosi asszisztense, Sara munkatársa. Miután a rabok megszöknek, Pope kényszeríti, vallja be, mi volt Michael és Sara között. Mivel nincs más választása, ezt is teszi. Mikor Sara túladagolás miatt kórházba kerül, meglátogatja, itt látjuk őt utoljára a 2. évadban.

A második évadban bemutatott szereplők[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Banks[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Fox River rabja, a börtönben levő feketék egyik bandájának a vezére. Mikor Bellick a Fox Riverbe kerül, társaival megfenyegeti a volt parancsnokot: vagy a szolgája lesz, vagy tönkreteszik. Amikor Bellick a szolgájának áll, Banks egyre megalázóbb feladatokra kényszeríti, ám Bellicknek elege lesz, és leüti a vezért. Ezután Banks bandája elkapja Bradet, és félholtra verik.

Debra Jean Belle[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Debra egy egyetemista diáklány, aki elfuvarozza David Apolskist Utahba. A két fiatal később egymásba szeret, így mikor Debra rájön, hogy szerelme a nyolc szökevény egyike, meglepő módon nem adja fel a rendőröknek, hanem neki adja az autóját. Később David - mikor már az FBI fogságában van, azokat félrevezetve - elmegy a lányhoz elbúcsúzni.

Bruce Bennett[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Sara apjának, Frank Tancredinek egyik régi barátja és segítője. Ő segít Sarának, miután meg akarják ölni a lányt a CÉG emberei. A negyedik évadban szintén segít Sarának, amikor megszökik a CÉG fogságából. Miután Wyatt, a CÉG bérgyilkosa kivallatja Sara hollétéről és megtudja az igazat, megöli a férfit.

Blondie ügynök[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A CÉG egyik embere, ő öli meg Veronica Donovant, majd végezni próbál Sara Tancredivel is. Mikor elintézi, hogy Cameron Mahone-t elüssék egy autóval, Alexander Mahone megöli.

Chaco[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Egy panamai fiatal srác, aki testvérével együtt segít Michaelnek megszerezni a hajót, amin el akar menekülni Lincolnnal és Sarával.

Petey Cordero[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Sucre unokatestvére és barátja, az ő motorját viszi el Sucre, amikor Maricruz nyomába ered.

Coyote[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Mexikói bűnöző, akinek megállapodása volt Michaellel, hogy biztosítja a repülőgépet Mexikóba, nitroglicerinért cserébe.

Theresa Delgado[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Maricruz Delgado testvére.

Denise[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Egy postai dolgozó, tőle tudja meg Zsebes, hogy Susan Hollanderék hova költöztek. Később Zsebes megöli a nőt.

Cooper Green[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Aldo Burrows barátja, tőle kértek segítséget a testvérek, hogy megzsarolják az elnökasszonyt.

Marty Gregg[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Sara Tancredi védője volt a tárgyalásán.

Ives[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

FBI-ügynök, Alexander Mahone társa a Fox Riveri Nyolcas ügyében. Később már nem találkozunk vele, nem tudni mi lesz vele.

Kristine Kellerman[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Paul Kellerman testvére. Ő beszéli le Pault az öngyilkosságról.

Felicia Lang[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Felicia Lang

Az FBI egyik afroamerikai ügynöke. Részt vesz a Fox Riveri Nyolcas után folyó nyomozásban.

Cameron Mahone[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Alexander Mahone és Pamela Mahone fia. Wyatt öli meg, az anyja szeme láttára.

Pamela Mahone[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Alexander Mahone ex-felesége, akit Mahone időnként felhív. Mikor végre egyenesbe jönne az élete és Alex elmenne értük, hogy újra együtt lehessenek, a CÉG bérgyilkosa megöli a fiát, őt pedig elrabolja a negyedik évad premier epizódjában.

Sasha Murray[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Charles 'Haywire' Patoshik az ő apját veri agyon, miután megtudja, hogy veri a lányát.

Ann Owens[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Jeanette Owens lánya, rendőr.

Jeanette Owens[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Abban a házban lakik lányával, ahol Charles Westmoreland elásott 5 milliója hever, a dupla K ranchen.

Ed Pavelka[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Fox River új igazgatója.

Jane Phillips[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Lincoln apjának, Aldónak baráti köréhez tartozik. A CÉG egyik beépült embere megöli két társát és Lincolnra is rátámad. Később ő veszi gondjaiba LJ-t, amíg Lincék kiszöknek az országból.

Kathryn Slattery[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Rendőrnő, ő tartóztatja le Bellicket Roy Geary meggyilkolásának vádjával.

Richard Sullins[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Az FBI belső ügyosztályának vezetője. Ő beszéli rá Franklint, hogy tanúskodjon Mahone ellen, majd pedig segíteni próbál Mahone-nak, mikor az a Sonába kerül.

Trey[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

C-Note unokaöccse, aki segített neki, hogy újra együtt lehessen a családjával.

Wheeler[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Az FBI egyik ügynöke, Mahone társa, a szökött rabok után nyomoz.

A harmadik évadban bemutatott szereplők[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Augusto[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Lechero unokatestvére, a börtönön kívülről segíti őt. Több dolgot is csempésztet be Sucréval a Sonába, amit Lecherónak és Sammynek küld. Egy alkalommal a csomagban egy pisztolyt küld Sammynek, hogy vegye át Lecherótól a börtön vezetését.

Cheo[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Lechero egyik embere, akit később Lechero árulónak hisz, így megöli.

Cristobal[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A nyolcadik epizódban csatlakozik Lechero embereihez Sammy jóvoltából, akinek később segít is átvenni a hatalmat a Sonában. Lechero öli meg.

Cyrus[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szintén Lechero egyik embere, akit Sammy hív a csapatba. Őt is Lechero lövi le.

Escamilla parancsnok[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Sona őreinek parancsnoka. Őt váltja Zavala tábornok a Sonában.

Mary Francis[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Lechero örömlánya, akit Augusto pénzel. Később Zsebes szimpatizánsa lesz.

Alfonso Gallego[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Luis McGrady apja. A rabok szökése után segít nekik elmenekülni az őrök elől.

Luis "McGrady" Gallego[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Egy 17 éves srác a Sonában. Michael barátja lett és sok mindenben segített neki a börtönben. Mikor rájön, hogy Michaelék szökni akarnak, megkéri, hogy ő is jöhessen. Michael eleinte nem akarja de végül Luis is velük szökik.

Hurtado százados[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Sona egyik őrtornyában őr. Őt altatják el Michaelék az első szökési kísérletnél.

Mestas tábornok[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Zavala halála után ő lesz a Sona új tábornoka.

Nieves[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Lechero egyik embere, Zsebes öli meg, hogy feljebb kerüljön a ranglétrán. Halálát drog-túladagolásnak színleli.

Octavio[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Cristobal egyik embere, akit szintén Sammy hív Lechero csapatába. Bellick öli meg, miután verekedésbe hívja.

Osberto[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Fegyvercsempész, aki Lincolnnak ad el egy bombát.

Papo[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Lechero egyik embere, akit Escamilla parancsnok megvádol egy szökési kísérlettel és lelövi.

Elliot Pike[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A CÉG egyik ügynöke, aki Gretchennek segédkezik. Lincoln Burrows öli meg.

Pistachio[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Sona transzszexuális borbélya, hozzá jár Lechero is rendszeresen borotválkozni.

Rafael[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Sona egyik őre, akinek nagy része van Sucre lebuktatásában.

Sammy[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Lechero jobbkeze, akinek nagy szerepe van a Sonában. Nagyon kötözködő. Ő vette el Bellick pénzét és ruháit, mikor az a Sonába ment. Sammy később Lechero helyére tör, de Michael halálos csapdát állít neki.

Sapo[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Rab a Sonában, akit szintén semmibe sem néznek, mint Bellicket az elején. Bellick barátja lesz, de mivel szökni próbál, az őrök lelövik.

Andrew Tyge[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Sona egyik rabja, aki miután megérkezik felismeri Whistlert. Hogy ne okozzon komolyabb problémát, Mahone megöli.

Wyat[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Rab a Sonában, a második epizódban, miután fogyóban a víz, lázadást szít Lechero ellen. Miután Michael megoldja a vízproblémát, Lechero belefojtja egy vödör vízbe.

Zavala tábornok[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Panamai tábornok, aki a helikopterekkel való szöktetési kísérlet után kivallatja Michaelt és Whistlert. Miután elfogja és megkínozza Gretchent, követeli, hogy az vigye el LJ-hez. Ám mikor odaérnek, a nő átveri és lelövi Zavalát.

A negyedik évadban bemutatott szereplők[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

David Baker[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Építészmérnök, a Scylla tervezője, aki egykoron a CÉG-nek dolgozott.

Naveen Banerjee[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Neki akarta eladni a Scyllán lévő technológiát Christina. Bele is egyezett, hogy a konferencián bemutatja, ám váratlanul a konferencia kezdetén az évad tizenkilencedik részében egy mesterlövész lelövi.

Andrew Blauner[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Gate cég egyik munkatársa, aki szintén csak a hírneve alapján ismeri Pfeiffert. Nem hisz Zsebesnek, vizsgálódni kezd utána. Mikor rájön, hogy az egész csak csalás, ami a papírjaiban áll, hívja a rendőröket, de addigra Zsebes elmenekül. Később Gretchen elrabolja és megfojtja a férfit.

Conrad Dallow szenátor[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Herb Stanton és Don Self felettese is. A szenátor is benne van a Scylla akcióban. Az évad tizenharmadik részében segíteni próbál a testvéreknek Self árulása után.

Downey[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Christina egyik embere, aki mindenben segíti Michael és Lincoln anyját. A sorozat fináléjában egy bombarobbanás következtében veszti életét.

Nathaneal Edison[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A negyedik kártyahordozó, aki a 'Szikrakölyök' nevű lóra fogadott egy lóversenyen.

Feng Huan[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Egy kínai üzletember, akinek Gretchen és Zsebes akarta eladni a Scyllát. Túszul ejti Selfet a társával együtt, ám a két ügynök ki tud szabadulni és megölik Fenget és az embereit.

Wade Irwing[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Tuxhorn személyi sofőre.

Jason Lief[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Szintén egyike a kártyahordozóknak. Eladta a kártyáját Whistlernek, ám ezután Whistler megöli a férfit.

Rita Morgan[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Gretchen Morgan húga, ő neveli a kislányát is, Emilyt, aki Krantz tábornoktól van. A kislány úgy tudja, hogy Rita az édesanyja, Gretchen pedig csak a nénikéje.

Griffin Oren[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A harmadik kártyahordozó, a Pénzügyi Hivatal feje Los Angelesben. Az évad tizenhetedik részében megpróbálja megölni Krantz tábornokot, de nem sikerül neki, ezért Christina megöleti.

Jasper Potts[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A CÉG egykori alkalmazottja. Don Self kéri meg, hogy szerezzen információkat a CÉG ellen, ennek következtében Wyatt megöli.

Ralph[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Krantz tábornok egyik embere, aki az évad második felében tűnik fel. Ő fogja el Zsebest bibliaárusnak álcázva magát. Később a Tábornoknak segít elfogni Michaelt és Lincolnt, ám a sorozat fináléjában C-note és Sucre lelövik.

Sancho[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Sanchót a sivatagban hagyták magára Zsebessel. Miután megpróbálta megölni Zsebest, ő öli meg Sanchót, és megeszi, hogy ne haljon éhen.

Vincent Sandinsky[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Professzor, aki egy konferencián tartott volna előadást, Christinával dolgozott együtt. Az évad tizenkilencedik részében, miután a Tábornoknak elmondott mindent, amit tudott, Zsebes agyonlövi.

Christina Rose Scofield[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Lincoln és Michael anyja. Kiderül, hogy még mindig életben van, és hogy ő a Scylla vevője és új tulajdonosa.

Howard Scuderi[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Az ötödik kártyaőr. Las Vegasba kell utazni a csapat egyik részének a kártya tartalmának megszerzése érdekében. Scuderi a vietnami háborúban szolgált, ahol impotens lett. Az évad tizenharmadik részében Krantz tábornok agyonlövi, miután vitába keveredik vele a CÉG jövőjéről.

Herb Stanton[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Don Self felettese a nemzetbiztonságnál. Ő az, aki leállíttatja a Scylla akciót. Az évad tizenharmadik részében megölik, mielőtt le tudná lőni Michaelt.

Erol Tabak[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Lisa Tabak férje, a török nagykövet az amerikai török nagykövetségen.

Lisa Tabak[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A második kártyahordozó, egy rendezvényen szerzik meg az ő kártyájának tartalmát Michaelék. Az évad tizenkettedik, Selfless epizódjában kiderül, hogy Lisa Jonathan Krantz tábornok lánya.

Miriam Hultz ügynök (Trishanne)[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Gate irodájának recepciósnője. Később kiderül, hogy Self ügynök társa, aki szintén a CÉG megbuktatását szeretné. Miután Michaelék megszerzik a Scyllát és átadják Selfnek, a férfi hasba lövi a társát, mert ő akarja eladni a Scyllát.

Stuart Tuxhorn[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Az első kártyahordozó, az ő házából szerzik meg Michaelék az első kártya tartalmát. Az évad tizennyolcadik epizódjában Krantz tábornok behívatja és követeli tőle, hogy kinél van a Scylla. A férfi azonban nem tudja, így a Tábornok üldözési mániájának esik áldozatul.

Vikan[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

A Scylla eladásához ő volt kapcsolatban a vevővel. Self ügynök agyonlövi, mikor elárulja, hogy a vevő már úton van a Scylláért.

Don Wheatley ügynök[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

FBI-ügynök, aki a sorozat lezáró filmjében, A szabadság árában akarja megakadályozni Michael szöktetési tervét, hogy kijuttassa Sarát a börtönből. Az elején Mahone segítsége által sikerül megtudnia Michael tervét, később viszont mégsem tudja elkapni őket.

Gregory White[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Adminisztrátor a Gate cégnél. Mint a kollégái, ő is csak a hírneve alapján ismeri Cole Pfeiffert. Nem kérdez semmit, amikor Zsebes megjelenik Pfeifferként, és kiadja neki az irodáját. White nyaralásra megy, miután Zsebes megérkezik a Gate-hez, ám nem sokkal Andrew Blauner eltűnése után visszatér. Mikor Gretchen és Zsebes Michaeléket várják a Scyllával, White megismerkedik a nővel és észreveszi a fegyvereket. Mielőtt még értesíteni tudná a rendőrséget, Gretchen túszul ejti a többi munkatársával együtt. Amikor megjelenik Trishanne, hogy segítsen nekik, White-nak elege van és az ajtó felé kezd rohanni, ám Gretchen agyonlövi.