Szerkesztővita:Waltermattau

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Regasterios 5 évvel ezelőtt a(z) Animációs filmek témában
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Waltermattau!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid megjelölésére!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2007. július 19., 08:21 (CEST)Válasz

Az általad beírt szöveg egy másik weblapról származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik. (Kivéve, ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, vagy a szöveg szabadon felhasználható a GFDL szabályai szerint – ez esetben kérlek, jelezd ezt a cikk vitalapján.) Kérlek, mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogsértő tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönöm.

Kép[szerkesztés]

Betettem a feltöltött képet a cikkbe, remélem, jól következtettem ki, mit szeretnél. :) – KovacsUr 2007. július 19., 23:49 (CEST)Válasz

Maros Zoltán[szerkesztés]

engedj meg néhány észrevételt.
Nem kell egyértelműsíteni Maros Zoltán nevét, amíg más, azonos nevű személy miatt ez nem szükséges.
A [[]] belső linkekben az évszámokat ne tedd kerek zárójelbe, mert így a belső link nem jó (láthatod, valamennyi piros)
Egy szócikkben egy belső linket csak 1x írj, a többi felesleges.Üdv.--Linkoman 2007. november 12., 00:52 (CET)Válasz

Animációs filmek[szerkesztés]

Szia! Ha te vagy Tóth Lajos, kérlek, küldj egy írásos engedélyt a permissions-hu@wikimedia.org címre, amelyben {{cc-by-sa-4.0}} licenc alatt engedélyezed a Fájl:Help (a lék) green.JPG és a Fájl:Pontban Hatkor.PNG használatát. Köszönöm. – Regasterios vita 2018. szeptember 19., 08:59 (CEST)Válasz