Szerkesztővita:VaciRockkk

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Bináris 10 évvel ezelőtt a(z) Helyesírás témában
Üdvözlünk a Wikipédia szerkesztői között, kedves VaciRockkk!
If your Hungarian is poor, please click here.
Az alábbi oldalakon segítséget találsz a kezdeti tájékozódáshoz. Ide csak azt szedtük össze, amit tényleg szükséges és érdemes is átfutni legalább.
Ha vitalapra írsz, vagy más szerkesztőnek hagysz üzenetet, írd alá a mondandódat a gombbal, vagy négy hullámvonallal: ~~~~

  Ha kérdésed van, keress nyugodtan a vitalapomon! Üdvözlettel: Csigabiitt a házam 2012. december 23., 21:18 (CET)Válasz

Helyesírás[szerkesztés]

Szia! Nagyra értékeljük szerkesztéseidet a Wikipédián, de arra kérnénk, szánj egy kis időt a végső változat elmentése előtt a változtatások átnézésére, hogy ne tartalmazzanak figyelmetlenségből eredő helyesírási, nyelvhelyességi, központozási hibákat (ilyen például a hiányzó szóköz). Ezzel segíted minden Wikipédia-szerkesztő munkáját, és javítod a Wikipédiáról alkotott képet is. Köszönjük!
Helyesírási kérdéseidet a nyelvi kocsmafalon gyakorlott szerkesztők válaszolják meg.
A Wikipédia helyesírásával kapcsolatos tapasztalatainkat és a helyesírási keretirányelvet a Wikipédia:Helyesírás oldalon gyűjtöttük össze.

Térden állva kérlek, hogy ha írsz a Wikipédiába, legalább alsó tagozatos szinten próbálj figyelni a helyesírás minimumára. A Kate Beckett szócikkről például udvariasság azt mondani, hogy siralmas a helyesírása, és az a baj, hogy efölé is az van írva, hogy "A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából", és nem az, hogy "VaciRockkk jegyzetfüzetéből". Szóval próbálj egy kicsit figyelni! Köszönöm! Bináris ideWikidata Kelt: Wikipédia,  2013. augusztus 3., 17:43 (CEST)Válasz