Szerkesztővita:Stratégiás Béci

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt BinBot 8 évvel ezelőtt a(z) Elavult "document.write" van a javascriptedben! témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Stratégiás Béci!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a Wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Egy segítőtársat, mentort keresel? Akkor Kattints ide! Ez megnyitja szerkesztésre a „felhasználói lapodat” és a megnyíló szerkesztőablak fölött elolvashatod, hogy mit kell tenned.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a felhasználói lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Weiner vita 2007. december 15., 18:35 (CET)Válasz

Awake[szerkesztés]

Hello! Kérlek fejezd be a fejezetcím "Dalok"-ra való változtatgatását: számok listája, nincs vita. A zenészek pedig Közreműködő zenészek alatt jelennek meg. Üdv, Diabypaláver 2009. február 17., 17:54 (CET)Válasz

Stratégia[szerkesztés]

Hello! A demók és más promóciós kiadványok nem a hivatalos diszkográfia részei sehol a világon. Erről ennyit. Másrészt lenne pár megjegyzésem azzal kapcsolatban, hogy a zenekar kvázi saját maga szerkeszti a wikilapját. A Wikipédia nem személyes honlap, ahogy az irányelveinkben is olvasható: Wikipédia:Mi nem való a Wikipédiába? Továbbá nem nézzük jó szemmel, ha valaki önmagáról, vagy a saját tevékenységéről ír szócikket: Wikipédia:Miről ne írj szócikket? ill. Wikipédia:Önéletrajz A jövőben ehhez tartsd magad Te és a zenekar is! A további forrásmegjelölés sablon pedig azt jelenti, hogy a zenekartól független, megbízható források felsorolása szükséges, ahogy azt a nevezetességi irányelv elvárja a zenei szócikkek esetében is. – Ary vita 2009. december 20., 11:35 (CET)Válasz

Elavult "document.write" van a javascriptedben![szerkesztés]

A Szerkesztő:Stratégiás Béci/monobook.js oldalad a document.write függvényt tartalmazza, aminek a támogatása a MediaWiki szoftverben megszűnt, és működési problémákat okozhat. Erősen javasolt az eltávolítása vagy lecserélése.

Tgr megbízásából és Bináris közreműködésével: BinBot vita 2015. augusztus 6., 22:52 (CEST)Válasz