Szerkesztővita:Sapka

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Pilgab 15 évvel ezelőtt a(z) Mentorálás témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, kedves Sapka!

Üdvözlünk!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. A Wikipédiában folyó társalgások jobb megértéséhez a wikifogalmak és rövidítések (szó)jegyzékében találsz segítséget.

Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára és forrásaid pontos megjelölésére!

Kezdő szerkesztőként személyes segítőt, mentort is kaphatsz magad mellé, vele megtárgyalhatod a szerkesztéssel kapcsolatos problémáidat. Ehhez jelentkezz be (ha eddig nem tetted volna), és kattints ide! Bonyolultabb szerkesztési ügyekben a kocsmafalra írhatsz kérdéseket, ha egy szerkesztőtársad tudja a választ, ugyanott fog válaszolni.

Egy közismereti tudakozót is működtetünk, ha valamit nem találtál.

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon, melynek kialakításához segítséget itt találsz. (Itt írhatsz például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! – Istvánka posta 2008. október 3., 10:18 (CEST)Válasz

If you don't speak Hungarian, please click here.

Mentorálás[szerkesztés]

Szia! Miben segítehetek? Pilgab üzenet 2008. október 3., 10:26 (CEST)Válasz

Szia! Kerestem az ARJ programhoz való parancsokat, de itt nem találtam. Viszont máshol megtaláltam és arra gondoltam hogy feltenném ide hogy hát ha másnak is kell, de nem találtam vagy csak nem láttam az a részt ahol ahol fel lehet tenni új részt ahova betenném a parancsokat és a leírást. Ebben tudnál segíteni? előre is köszönöm

Kattints a piros linkre és ott megírhatod a listát: ARJ parancsok listája Pilgab üzenet 2008. október 3., 12:55 (CEST)Válasz