Szerkesztővita:Nad~huwiki

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Donum 16 évvel ezelőtt
Üdvözlet! Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Nad~huwiki!

A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, akkor a kocsmafalon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! SyP 2007. április 17., 20:05 (CEST)Válasz

Üzenet Neo figyelmeztetésével kapcsolatban[szerkesztés]

Kedves Nad!

Személyes támadásai és az ezzel kapcsolatos többszöri felszólítások figyelmen kívül hagyása miatt szükségesnek látszott figyelmeztetni Neot, és kitenni egy erre való személyes támadás sablont a felhasználói vitalapjára (Személyes támadás sablon kitétele) valamint az apropót adó szócikk vitalapjára is (Válasz Neonak II. - Személyes támadás sablon kitétele).

Mivel az indoklásomban szerepel a Neohoz intézett korábbi hozzászólásod is, úgy láttam etikusnak, hogy erről értesítselek. Amennyiben az előzmények elolvasása után nem értesz egyet az indoklással, kérlek kommentáld a figyelmeztetésemet az előbb említett két helyen.

Köszönöm!

Üdvözlettel: --Donum 2007. június 29., 14:34 (CEST)Válasz

A felhasználóneved meg fog változni[szerkesztés]

2015. március 20., 08:39 (CET)

Átnevezve[szerkesztés]

2015. április 19., 10:39 (CEST)