Szerkesztővita:Jegyalja

Az oldal más nyelven nem érhető el.
Új téma nyitása
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Lily15 16 évvel ezelőtt a(z) Királyok témában
Köszöntünk a magyar Wikipédiában, Jegyalja!
A Wikipédia szerkesztésének fortélyaihoz az első lépések oldalon találsz bevezetőt. Ha még nem tetted, érdemes elolvasnod az irányelveket és a gyakran felmerülő kérdéseket. A szerkesztést a homokozóban gyakorolhatod. Ha bármi kérdésed lenne, amire nem találsz választ a segítség lapokon, akkor a kocsmafalon vagy a vitalapomon érdeklődhetsz. Kérjük, különösen ügyelj a felküldött szövegek és képek jogtisztaságára!

Ha van kedved, írhatsz magadról pár szót a szerkesztői lapodon (például érdeklődési körödről, nyelvtudásodról). A személyes vitalapokat üzenőfalként használjuk, ezen üdvözlet is példa rá. Kérünk, hogy a vitalapokon így írd alá hozzászólásaidat: ~~~~.

Jó szerkesztést és tartalmas szórakozást kívánunk! Üdv., Danivita, szerk 2007. május 12., 23:50 (CEST)Válasz

Másolt tartalom[szerkesztés]

Az általad beírt szöveg (Nero, a véres költő szócikk) egy másik weblapról származik. Az ilyen másolást a szerzői jogi törvények és a Wikipédia szabályai többnyire nem engedélyezik. (Kivéve, ha te vagy a bemásolt szöveg eredeti szerzője, vagy a szöveg szabadon felhasználható a GFDL szabályai szerint – ez esetben kérlek, jelezd ezt a cikk vitalapján.) Kérlek, mielőtt újabb tartalmat töltesz fel, olvasd el a felküldési útmutatót. Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy jogsértő tartalom ismételt bemásolása a szerkesztői jogaid felfüggesztését vonhatja maga után. Köszönöm.

-- nyenyec  2007. május 13., 16:04 (CEST)Válasz

Los Angeles[szerkesztés]

Szia! Ha egy városnév többelemű, akkor nagybetűs marad melléknévként is. Klasszikus példa szokott lenni a New York-i, de a Los Angeles-i ugyanilyen eset. üdv, – Alensha üzi 2007. május 13., 17:35 (CEST)Válasz

Köszi, jogos.

Királyok[szerkesztés]

Az uralkodókról szóló szócikkek címében fel szoktuk tüntetni a nemzetiséget is, l. III. Kázmér lengyel király, kivéve a magyar uralkodókat. --Lily15 üzenet 2007. május 26., 12:12 (CEST)Válasz