Szerkesztővita:HoremWeb/2010 április

Az oldal más nyelven nem érhető el.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
Legutóbb hozzászólt Warmuz 14 évvel ezelőtt a(z) Re: Keretsablon témában

<-- 2010 márciusvissza az aktuális vitalapra2010 május

Az a fránya idő...

Örömmel látom, hogy megint "bedobtad magad", hiányoztál! – Ivanhoe sherwoodi erdő 2010. április 26., 14:03 (CEST)

Naná, hogy érdekel!– Ivanhoe sherwoodi erdő 2010. április 26., 21:20 (CEST)

Hát hallod, Te nagyon bedobtad magad!:-)Ivanhoe sherwoodi erdő 2010. április 28., 18:24 (CEST)

Költözz Záhonyba! VigyorIvanhoe sherwoodi erdő 2010. április 28., 18:52 (CEST)

Jó ötlet! Töltöttem fel egy esti Országházat, amit most csináltam a hétvégén. Hát nem egy durranás a kivilágítása. [1] Azt hittem a felújítás után legalább megadják a módját. Kis ország, kis világítás...– Ivanhoe sherwoodi erdő 2010. április 28., 19:17 (CEST)

Hát nagyon termelékeny vagy! Várom a linket, hogy megint megcsodálhassam! Ügyes kis jószág a netbook, második gépnek kiváló. Nem jelölöm az Országházat, mostanában annyi volt belőle kiemelésen, hogy kiverné a biztosítékot... Viszont feltettem épp ma az esztergomi bazilika orgonáját. Gyönyörű darab (mármint az orgona...). Szép álmokat!– Ivanhoe sherwoodi erdő 2010. április 28., 22:36 (CEST)

Mégiscsak kéne az a soproni állás...Vigyor, amúgy baromi jó a kép, gratulálok! (U.i. remélem a vonatról nem leszálltál, csak leléptél :-)Ivanhoe sherwoodi erdő 2010. április 30., 09:01 (CEST)

Re: Keretsablon

Üdv. Nekem ez tetszik, ha rajtam múlik, ez így lesz innentől használatban.

De azt javaslom, bár most egyikőjük se túl aktív, hogy ezt beszéld meg a két fő focissal, CFC-vel és/vagy Warmuzzal, nem akarok helyettük dönteni. – Madridista Ideírjad 2010. április 26., 15:41 (CEST)

Modális logika

Igen, ha megkérhetlek, akkor írd át nyugodtan, és jó lenne, ha megcsinálnád ugyanezt az Asperger-szindrómával is. Szalakóta vita 2010. április 26., 15:44 (CEST)

Továbbá örülnék, ha átnéznéd a Voynich-kézirat cikk szövegét, mert így... Szalakóta vita 2010. április 26., 15:57 (CEST)

A Voynich-kéziratos cikk is citewebesítésre szorul. Szalakóta vita 2010. április 26., 21:55 (CEST)

Re: Keretsablon

Szia!

Emberedre akadtál, vagyis inkább azt mondanám, hogy madri kivételesen rossz helyre irányított, mert a legnagyobb keretellenes vagyok a focis témakörben szerkesztők között.

Mivel azonban nagyon lelkesen, talán egy jobb irányba mozdítanád el a dolgot, megpróbálom néhány szóban összefoglalni az észrevételeimet.

Mint olyan, hogy kihirdetett keret csak nagyobb labdarúgótornákon fordul elő, mivel ott csak x játékos nevezhető, a mezszámokat a torna statisztikai és adminisztratív feladatai miatt előre rögzíteni kell. Ez klubcsapatokra többnyire NEM vonatkozik (minden szabály megkerülhető, számtalan esetben érkezik, vagy távozik kölcsönszerződésekkel játékos), ezért egy-egy klubcsapat kerete egy állandóan változó „valami”-t alkot. Az, hogy a keretet jelenlegi, vagy xy dátummal hirdeted, a helyzeten csak annyit javít, hogy látható lesz majd, hogy mikor volt utoljára frissítve. Ezzel viszont majd az a probléma merül fel, hogy a bajnokságba szabályszerűen benevezett – kölcsönben, vagy a tartalékcsapatban szereplő – játékos marad le a listáról, miközben az adott dátum szerint a klub alkalmazásában volt.

Remélem sikerült érthetően felvázolni az észrevételem. - CFC vita 2010. április 26., 21:40 (CEST)

Most szeretnék valami nagyon okosat mondani a kérdéskörben, de nem tudok. A te megoldásod azért mégiscsak jobb, mint az eddigi. Ha már mindenáron ragaszkodsz/tok a keretsablonokhoz, akkor inkább úgy legyen, ahogy írtad.
Mint műhely, mára a fociműhely is befalsult, mivel a létszám olykor 0 felé konvergál. A mai társadalom nem arra nevel, hogy értéket közvetíts (ingyen és bérmentve), hanem arra, hogyan maradj életben. Eddig sem vonzotta a sportújságíró-jelölteket a wiki (pedig aztán itt ki lehetne bontakozni), ezután pedig az úgyis minőségi zuhanórepülésben levő sportsajtó még mélyebbre süllyed majd itthon. - CFC vita 2010. április 27., 06:56 (CEST)

Hello, bocsi a késésért. Hét közben suliban voltam, nulla internet elérhetőséggel… Kifejezetten támogatom a kezdeményezésedet. Való igaz, hogy a keretek frissítésére nincs időm. Most is csupán a német bajnokság tabelláját frissítem idő hiányában. – Warmuz ¤ vita 2010. május 1., 12:30 (CEST)

Voynich

Ez most komoly? Szalakóta vita 2010. április 29., 08:25 (CEST)